uken som gikk

Ukens sang: Jeg har fått hekta på Cold Water – Major Lazer (ft. Justin Bieber & MØ).

Ukens craving: Pasjonsfrukt! Aah, jeg elsker det!

Ukens opptur: Å se leiligheten! Det var jo så klart litt nervepirrende å åpne døra til det som skal være hjemmet mitt i 1 år, men det gikk over all forventning. Gleder meg veldig til å komme på plass nå, og starte på blanke ark.

Ukens utfordring: Er det noe å lure på i det hele tatt… Flyttelasset! Jeg tror jeg har bært mer de to siste dagene enn jeg noensinne har gjort. Å flytte alt jeg eier fra rommet mitt i Førde til en leilighet i 3. etasje i Oslo var tungt, ass! En av livets store utfordringer, som man faktisk gjøre selv. I 2016 er det sinnsykt mye man kan få andre til å gjøre for seg så lenge man bare betaler, men det å flytte er noe man rett og slett må gjøre selv. 3 lange dager tok det oss, men nå er vi heldigvis ferdig! Sånn grovt sett, i alle fall.

Ukensfavorittmat: Yoghurt. Jeg har spist yoghurt sammen med cottage cheese, linfrø, musli, kanel og frukt på toppen hver eneste morgen, og herrefred så godt og friskt det er.

Ukens nedtur: Jeg tror jeg er enten glutenintoleranse, mest sannsynlig intolerant for en eller annen meltype, muligens hvete. Etter å ha spist glutenfritt i 2 uker har jeg betraktelig mye mindre problem med magen, og det er vel kanskje et tegn på en eller annen intoleranse…? Elsker brødmat og alt som inneholder gluten, og synes det er vanskelig å f.eks finne mat fri for gluten når jeg er ute og reiser, så derfor er det en nedtur. Men jeg skal teste å spise gluten igjen over en lengre periode, slik at jeg kan ta gastroskopi og finne ut med sikkerhet om det stemmer. Ikke søren om jeg spiser glutenfritt resten av livet med mindre jeg er 110% sikker på at jeg har intoleranse for det, haha!

Ukens flause: Her kan vel egentlig hele afterpartyet etter VG-lista her i Førde nevnes, kanskje…? Jeg har ikke vært så full på lenge, og jeg tør så vidt å tenke på hva jeg sa til de ulike artistene… Well, life is too short to have regrets tenker jeg da. Koste meg sinnsykt mye med vennene mine i alle fall, det lå vel i kortene allerede på vorset med jentene at dette her, det går neppe bra. Haha, jeg ler meg IHJEL. Nå som jeg skal til Oslo burde jeg kanskje lære meg å drikke litt mer classy, høh.


 

3 spørsmål angående flyttingen

Bor du med broren din?
Nei, det gjør jeg ikke. Han bor også i Oslo nå, men han bor med kjæresten og en annen person, mens jeg bor med to andre jenter. Vi pratet jo så vidt om å bo sammen tidligere, men tror vi vil bevare vennskapet våres bedre om vi ikke lever oppå hverandre. Vi er jo tross alt søsken. Det blir koselig å kunne møtes på lunsj her i Oslo heller 🙂

Har du kjøpt leilighet eller leier du?
Jeg leier! Ville jo så klart kjøpe i stedet for å leie da det å leie naturligvis føles litt som å “kaste penger ut av vinduet”, men jeg føler slik livssituasjonen min er akkurat nå ville det blitt veldig bakvendt å investere i en leilighet. Hadde jeg for eksempel hatt kjæreste og studie på 3-5 år som holdt meg fast i Oslo ville det vært mer aktuelt. Jeg har ikke konkrete planer om å bli boende i Oslo i mange år, med den jobben jeg har ANER jeg ikke hvordan livet mitt ser ut om et år. Så, for meg passer det vedig fint å leie. Da finner jeg også ut hvor i Oslo jeg liker meg best, slik at den dagen jeg kjøper, kan jeg si med sikkerhet at her vil jeg bo boende i mange år. Men hvem vet hvor i livet jeg er neste høst? Kanskje jeg har fått kjæreste i Stockholm, kanskje jeg har funnet ut at jeg vil flytte til LA, kanskje jeg vil begynne på et studie i en annen by… ingen vet. Derfor blir dette året helt sinnsykt spennende! Jeg aner ikke hva jeg har fremfor meg!

Kan du ha apartment tour?
Room-tour blir det så klart. I og med at det ikke er jeg som eier leiligheten må jeg høre med eieren først om det er greit at jeg viser resten også, og om det er greit kan jeg så klart lage en apartment tour-video! Jeg elsker leiligheten, kommer til å trives sykt her 🙂 Rommet mitt er ganske lite, men jeg har utnyttet hver eneste lille kvadratmeter, så jeg gleder meg til å vise dere. Jeg satt i bilturen på vei til Oslo (som tar 7 timer) og skisserte og planla rommet mitt på et ark, haha. Kom frem til en ganske bra løsning, og selv om det blir ganske trangt så synes jeg det er litt av sjarmen. Er det ikke slik når man flytter ut for første gang, a? Det er skikkelig lyst her tho, noe jeg er glad for med tanke på å ta bilder her. Er ikke ferdig her enda, mangler enda å sette opp det PAX-klesskapet. Det blir litt av en jobb, ugh. Jeg skal så klart vise dere når jeg er ferdig! :-))Nå har vi hatt 3 sinnsykt slitsomme dager med flyttelass, flytting og IKEA. I dag drar jeg hjem igjen til Førde med familien for å nyte min siste uke i hjembyen. Drar til Portugal neste søndag, så jeg tenker å flytte hit til helgen. Åååh, dette er så rart, spennende og skummelt på samme tid!

neste stopp: ikea

Her er noen bilder fra gårsdagen. Jeg sov nettopp min første natt i leiligheten her, og det føltes faktisk overraskende normalt. Wiiie, dette blir så bra! Mamma og pappa kommer hit nå og så kjører vi til IKEA for å handle inn til rommet. Gleder meg til å svi av penger, jeg!! Haha! Vi skrives senere 🙂

i dag har jeg flyttet!


Da var vi på plass i Oslo! Jeg sitter for øyeblikket og blogger fra mitt nye hjem, etter en laaaang dag med bilkjøring fra Førde til Oslo og pakking, bæring og møblering. Herregud, det er slitsomt å flytte! Jeg hadde aldri forestilt meg at det var så mye arbeid, men det er vel ofte slik – at man må erfare det før man faktisk kan se det for seg. Jeg har jo i tillegg med meg ekstremt mange poser med klær, jakker og sko da… haha. Jeg har ikke begynt å møblere rommet enda, men det tenkte vi å gjøre i morgen. Jeg har bare fått inn seng nå, og så gjenstår det å gjøre litt mål i kveld for å finne ut hva jeg skal kjøpe på IKEA i morgen. Gleder meg til å gå bananas der i morgen :-))

Nå sitter jeg i den svære sofaen og slapper av med godteri og Pepsi Max med Håkon. Vi skal forresten ikke bo sammen til dere som har spurt om det. Jeg leier hos en venninne av meg som heter Frida, og søsteren hennes! Dere har nok sett henne et par ganger her på bloggen, ettersom hun var i samme russebil som meg. Woho! Er utrolig glad for at jeg bor med noen jeg kjenner.

london på 2 timer
Her er noen bilder jeg har glemt å dele med dere! På vei til Kypros hadde vi en ganske lang flyrute, som innebar at vi var innom hele 5 ulike flyplasser på under 24 timer. Dette innebar blant annet ganske lang ventetid på Heathrow i London, så da bestemte vi oss like greit for å ta toget inn til byen og spise lunsj der. Klokka var bare 10 så vi tok bare det første og beste vi fant som var åpent, og da endte vi på denne nydelige, australske restauranten her. Jeg spiste grøt laget av chinoa, toppet med massevis av bær og kokos, og wow, det er noe av det beste jeg har smakt på lenge! Fikk lyst å prøve meg på noe lignende selv. Etter mat og kaffe gikk vi langs denne elven og gjorde litt sightseeing. Jeg vet egentlig ikke hvor vi var, men det var litt utenfor selve byen i alle fall og det var veldig interessant å se en litt annen side av London. Visste dere at det er mange som bor i båter langs slike elver?? Woaw!

vinn surfecamp med lapoint

Hey guys! Nå er det ikke mange dagene til jeg er på reisefot igjen, og endelig er det min og Veronika sin tur til å lære oss å surfe. Æææ, jeg gleder meg så innmari mye! Jeg blir fort veldig rastløs av meg på ferie, så jeg digger at vi ikke bare skal ligge på solsenga dagen lang uten å gjøre noe. Her blir det massevis av morro dagen lang! Noe som gjør meg ekstra glad er at jeg har fått lov å kjøre en konkurranse sammen med Lapoint, hvor en av dere kan vinne et opphold i Ericeira, Portugal, med full pakke level 1. Tjoheeeeiii! Alt dette får du inkludert:

7 overnattinger
7 frokoster
7 dagers utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett)
surfekurs (5 x 2 timer)
transport til surfespots de dagene man surfer på andre strender
organisering av utflukter
fri disponering av campens fasiliteter
2 yogatimer

Dette må du gjøre for å være med i trekningen:

1. Like Lapoint på Facebook HER og følge dem på Instagram @lapointscamp.
2. Svare på følgende spørsmål og sende svaret til [email protected]Hvor mange camper har Lapoint Surf Camp i Portugal? (les her… hihi)


Under 18 år?
Er du under 18 år kan du heller vinne en uke på Surf Sommerleir i Hoddevik for 13-17-åringer, inkludert transport t/r Oslo eller Bergen – Stadt. Har selv mange venner av meg som har vært på den surfeleiren, og de sa det var helt magisk 🙂

Konkurransen avsluttes 14. august.

hvem tisser i senga si?

I går dro jeg ut, i intensjon om å “ta det rolig”, men vi vet jo alle hvordan det går. Det er edru eller all in for min del, og i går var intet unntak. Jeg våknet klokka 11:00 av at senga mi var klissbløt av tiss, dere ser kanskje merket rett ved siden av der jeg sitter på siste bilde. Altså… HALLO!!! Hvordan er det mulig!! Hvem tisser i senga si egentlig? Sånn utenom 2-åringer? Jeg har taxiregning og massevis av sår etter gårsdagen, og jeg måtte sove frem til middag for å komme meg igjen, men det var TOTALT verdt det. Så fantastisk morro det var å dra ut med jentene mine igjen! Det var afterparty etter VG-lista sammen med artistene, og vi var mildt sagt ganske gira, haha. Facetimet med Guro da jeg våknet og jeg tror halve samtalen bestod av å le etter gårsdagens kalas… Vi avsluttet det hele med en typisk oss-fest, i alle fall. Og jeg elsker det.

Tips: aldri ta flyttelasset den dagen du er fyllesyk. Vi har heldigvis kommet et stykke på vei da, det gjelder bare å være positiv! Pappa er og henter tilhenger mens jeg, Håkon og mamma går rundt og legger alle tingene våre i søppelsekker. Det er så trist å pakke ned pikerommet 🙁 Alle minnene mine herfra driver og svirrer rundt i hodet mitt nå. Tenk på alle de tusenvis av blogginnleggene jeg har skrevet her, blant annet. Alle prøvene jeg har pugget til mens jeg har sittet på kanten av senga ved vinduet, alle bildene jeg har tatt her… alt. Cheezy å si det, men det ligger så mye kunnskap og hard jobbing mellom disse veggene.

Vi drar med flyttelasset til Oslo i morgen tidlig, så jeg burde egentlig henge i nå. Kamera og Mac er med. Gleder meg faktisk veldig, kommer til å føles som i gamledager da jeg dro på ferie med hele familien 🙂

black and red

adlinksred shoes HERE, top HERE, shorts Ivyrevel, leather jacket Chiquelle

Good morning beauties! Her er et antrekk fra Kypros. Det var så fint å ta bilde med alle de vakre blomstrene der, åh 🙂 Selv om rødfargen og de rosa blomstrene kanskje ikke matchet helt, haha.. Jaja, who cares. Likte dere antrekket?

denne gangen var det trist å komme hjem

Hei dere! Da var jeg hjemme igjen etter en dag i Oslo. Denne gangen var det faktisk utrolig trist å kjøre inn til oppkjørselen på huset og trå over dørstokken, for i det jeg kom inn døra fikk jeg beskjed om at vi flytter med flyttelasset om bare to små dager. Hvordan skjedde dette så fort? Jeg gleder meg jo naturligvis, men fy søren, dere må ikke tro et eneste sekund at jeg ikke gruer meg. I morgen skal hele pikerommet mitt pakkes ned og puttes i en tilhenger. Så i dag? I dag er siste dagen jeg bor hjemme, i normale omgivelser. Jeg flytter ikke til Oslo selv før neste helg da, så jeg har akkurat en uke til å si farvel til hjembyen min.

Vel, gråte får jeg gjøre senere… Nå skal jeg ta på meg sminke og noen freshe klær og møte vennene mine! Jeg droppet VG-lista her i Førde, men blir så klart med på after party 🙂

Ååh, og angående hudlege-besøket mitt i dag! Jeg betalte 1200 kr for å få fortalt at jeg IKKE får gå på ny Isotretinoin-kur. MEN… jeg fikk resept på Tretinoin. Det er samme greia, bare at det er en krem og ikke i tablett-form. Påstå legen, i alle fall. Det er ikke godkjent som legemiddel i Norge engang, sååå… jeg håper det funker, haha. Gleder meg til å starte! Når det er krem slipper jeg i alle fall alle bivirkningene som tablettene gav, så jeg ser positivt på det 🙂

Nå må jeg gjøre meg klar her! Gleder meg til å dra ut igjen, føler det er lenge siden. Eller, vi jentene dro jo ut ene kvelden på Kypros, men det gikk ikke helt etter planen. Uffa! Tror det var noe i de drinkene…

takk for turen

Takk for turen, jenter og familien til Veronika!! Kypros 2016 har levert til de grader (bokstavelig talt), og jeg håper virkelig jeg får dratt tilbake til dette feriehuset. Begynner jo å føle meg rimelig hjemme her nå, hehe.

Hei fra Norge, forresten! Jeg er hos Veronika i Oslo nå, og jeg skal til hudlegen her (for å grine til meg ny kur med Isotretinoin) før jeg flyr hjem igjen til lille Førde hvor det bærer rett avgårde på VG-lista. Jepp, vi fikk VG-lista til Førde med 12 000 innbyggere. Tro det eller ei. Skal bli godt å ta seg en ordentlig Førde-fest igjen! Lite som slår det, faktisk 🙂