mine 8 beste skoletips!

Jeg vet at mange har etterspurt dette innlegget. Det nærmer seg terminslutt, og for mange betyr det prøver, tentamener, heldagsprøver og eksamen i fleng. Her gjelder det å holde tunga beint i munnen! Det er ikke alltid like enkelt, så jeg tenkte jeg skulle prøve å hjelpe dere med å komme med noen tips som jeg selv synes funket sykt bra da jeg gikk på skole. (Lol, det høres ut som om det var sånn 15 år siden når jeg sier det på den måten. I gamle dager dere, da jeg gikk på skolen!! Haha, it’s been 4 months liksom) Skole er så ufattelig viktig, og det har jeg alltid vært opptatt av å formidle her på bloggen. Her kommer 8 tips til dere! Det er litt “utradisjonelle” tips om jeg kan si det slik, jeg mener, hvem vil høre “vær motivert”???? I know you want the real shit. So here it comes!


♥ Det er lov å ha et breakdown
Enkelte perioder (spesielt før jul og før sommeren) kan være sinnsykt stressende. Prøve her, fremføring der, enda en prøve, oi, der kom en tentamen også ja, nei vent… Har jeg egentlig SJANGS å komme gjennom pensum uten å måtte døgne 3 dager på rad??? Jeg vet hvordan det føles å ha så mye skolearbeid hengende over skuldrene at du ikke vet hvor du skal starte. Mitt tips til deg: gråt. Ha et breakdown. Hulk i armkroken til mammaen din. SLÅ i puta, tenk at det er læreren din, rektoren eller what so ever. Men så gjør du deg ferdig med det. Bruk deretter frustrasjonen til noe konstruktivt; motivasjon og konsentrasjon.

Dette var dagen jeg kom hjem fra Dubai midt i skoleuka og jeg innså at jeg ikke var så forberedt på matteprøven som jeg hadde sett for meg. Gråt i en halvtime, jobbet matte 5 timer resten av kvelden. Få det ut, bli ferdig med det.


Det er lov å ha breakdown på toalettet på skolen også. Dette tror jeg var under en tentamen hvor jeg bare måtte ha et fuck everything-moment alene på dassen. SLÆTA jente

♥ Bli læreren sin favoritt
SYKT cheezy punkt, men om jeg skal være ærlig er dette et av mine beste tips. Lærerne dine er de som setter standpunkt-karakterne dine og de er dermed med på å påvirke fremtiden din i relativt stor grad. Så KLART må du smiske med dem. Mattelæreren din er kanskje den personen du liker minst i verden, og historielæreren din er muligens kjip som bare det – men dette er lærerne dine og det er et faktum du ikke kan endre. Bli bestevenn med dem! Vær engasjert og tilstede i timene, still spørsmål som viser at du følger med og bryr deg, le av vitsene de forteller, henvend deg til dem på en respektfull og hyggelig måte, kanskje til og med ta en prat med han eller henne når timen er ferdig. Det er fullt mulig at du genuint ikke bryr deg så mye om faget, men LAT i alle fall som det, det krever nemlig veldig lite av deg. Still et spørsmål om leksen, eller bare gi et kompliment. “Jeg liker måten du underviste på i dag, det var lærerikt”. Det fortjener de også å høre i blant 🙂 Om medelevene dine synes det er teit at du smisker (det er så typisk), gi faen i det. Det er du som får de gode karakterene, så fuck dem da!

(Håper forresten ikke at noen av mine lærere leser dette og tror at jeg kun smisket med dem for å få gode karakterer, haha. Jeg DIGGET mange av lærerne mine, og enkelte av dem følte jeg faktisk at jeg fikk et personlig bånd til)

♥ Arranger leksekveld med vennene dine
Samle gjengen din og ta en skikkelig lekse-kveld sammen! Det er ofte vanskelig å få tid til å være sosial OG gjøre det bra på skolen, så hvorfor ikke bare slå to fluer i en smekk og jobbe sammen? Kjøp inn Pepsi Max og kutt opp noe deilig frukt, og så kan dere diskutere og hjelpe hverandre med skolearbeidet. Det er jo så koselig! Jeg og min firkløver i klassen (Emma, Guro og Synnøve og meg) jobbet alltid sammen da vi hadde gruppeoppgave, og det er noe jeg faktisk oppriktig savner. Vi var et skikkelig bra team, hvor hver av oss hadde noe å komme med. Sammen er vi sterkere, dere!

♥ Ikke ta sikte på å ta opp fag
Å ta opp fag koster penger og det koster deg også et helt skoleår ekstra. Mange ser på det som en trygghet og “enkel løsning” at de kan ta opp fag de har strøket i eller fått dårlig karakter i, men gjør deg selv en tjeneste og innstill deg på at du skal bestå i alle fag med en karakter du er fornøyd med. Det er så klart en fin mulighet å kunne ta opp et fag du var uheldig med på eksamen for eksempel, men ikke bruk det som en unnskyldning for å ikke gjøre det bra her og nå. Du forskyver kun arbeidet om så.

♥ Ikke klag
Jeg er mett på mennesker som bare klager. Det er så sinnsykt demoviterende og uattraktivt, og det fører deg ingen steder. Så når det kommer til skole, dere! Det er to ting jeg kan garantere dere ikke vil hjelpe: 1. å være stakkarslig. 2. å klage. Det ER ikke synd i deg, og det BLIR ikke mindre skolearbeid av å klage. Jeg vet er det tøffe ord å høre, men det er sannheten. Kom igjen, dette klarer du! I stedet for å sitte å klage med vennegjengen din hvor sykt mye arbeid det er, cheer each other up og motiver hverandre! En god innstilling har ALT å si, og jeg lover deg (kors på halsen) at det vil gjøre skoleåret ti tusen ganger enklere for deg.

♥ Treat yourself!
Ta vare på deg selv, snuppa. Du fortjener det. Pepsi Max var min lille guilty pleasure i løpet av en lang og tørr skoledag, og helt ærlig, om det ikke er mer enn det som skal til for at man føler seg litt bedre – WHY not?? Pakk med deg en god og næringsrik lunsj og kjøp deg en brus i kantina, treat yourself.


♥ Bruk fritimene for det de er verdt
Når du har fritime er du (mest sannsynlig) på skolen uansett, så hvorfor ikke bruke dem til noe fornuftig? Jeg satt meg ofte inn på lesesal i fritimene mine og fikk unnagjort matteleksene mine husker jeg, det var helt genialt – for da fikk jeg tid til å trene/blogge/være med venner etter skoletid.

♥ Husk at det bare er midlertidig
Det er bare temporary pain, folkens. Det som hele tiden holdt meg oppe var tanken på at når jeg var ferdig med videregående, kunne jeg gjøre HVA jeg ville. Friheten står og venter på dere! Den dagen du fullfører og står med vitnemålet i hånda? Da skal jeg LOVE deg at du kommer til å takke deg selv for at du jobbet hardt og aldri ga opp.

Her hadde jeg nettopp hatt IT eksamen og fullført 13 års skolegang. Fy faen, det var en helt ut-av-kroppen-opplevelse. Alle de sene kveldene og alle de endeløse timene med pugging var så SJUUUUKT verdt det!!!

bare pass på


Mandag! Favoritt-dagen min er her! Vi har en ny uke fremfor oss som vi kan fylle med hva vi vil. Aaah, hvor deilig er ikke det? For min del skjer det en del de kommende dagene… Jeg skal blant annet flytte! Jeg skal på Se og Hør sin kjendisgalla, noe jeg gleder meg utroooolig mye til. Som vanlig har jeg også et par møter og mye jobb som skal gjøres. Dette innlegget skulle egentlig postes i dag tidlig, men så innså jeg plutselig at jeg hadde dårlig tid. Jeg har nemlig tatt laser i ansiktet dag!! Jeg har en vorte på kinnet som jeg har hatt i mange år, og selv om jeg har prøvd å fjerne den med laser TO ganger har den kommet tilbake. Men nå tror jeg vi fikk fjernet den for godt, om ikke så har jeg gratis korrigering om 8 uker 🙂

Nå skal jeg bare være fornøyd med meg selv og hvordan jeg ser ut. For 2 år siden hadde jeg ansiktet fullt av kviser og det var helt grusomt… Jeg er kjempetakknemlig for at jeg har fått orden på det, men det er så viktig å ikke bli helt obsessed med sitt eget utseende og komme til det stadiet hvor man skal pirke på alt. Slik som denne vorten… Det er noe jeg vet godt selv at jeg bare burde latt gå, men det får bli mitt siste stopp. Jeg orker ikke å behandle meg selv som et “beauty fix-prosjekt”, for jeg vet at det bare vil gjøre meg dypt ulykkelig. Jeg får stadig tilbud om gratis vippeextensions, tatoverte bryn, negler og ja, jeg har til og med fått tilbydd rabattert silikon-operasjon… Gjør hva du vil, det er mitt motto. Bare pass på at det ikke går utover livskvaliteten din og at du ikke mister fokus på hva som faktisk betyr noe i livet.

sanger til deg en søndags kveld

when I look at you (live) / the climb (live) / jealous man / animals (gryffin remix)


Herregud. Miley Cyrus, live? Det er noe av det vakreste!!! Jeg har alltid digget den dama, selv i de periodene hun har vært totalt crazy. Hun er bare et menneske, ikke sant? På lik linje med oss. Det er likevel veldig kult at hun begynner å gå tilbake til den litt mer rolige stilen hun hadde for et par år siden, jeg syns uten tvil at hun var på sitt vakreste og beste musikalsk sett på disse videoene.

Denne søndagen trengte jeg. Jeg har gått rundt i en svær oversized genser hele dagen. Jeg har nappet brynene mine etter en litt for lang tid uten. Jeg har hørt på ASMR. (Haha, faen så deilig det er!) Jeg har laget en latterlig god lompe-pizza med massevis av mozzarella og oliven på som jeg nøt mens jeg så SKAM. Fy søren, så fet denne sesongen er!! Even + Isak <3

et komplisert forhold

Kjære høst… Jeg har et så komplisert forhold til deg.

I det ene øyeblikket kaster jeg løvblader opp i luften og kjenner at jeg forelsker meg i livet med hvert eneste fiber i den lille kroppen min. I dette øyeblikket er alt vakkert i mine øyne. De fargerike trærne dekket i et slør av solskinn, de crispy bladene på bakken, menneskene jeg passerer på vei til butikken. Ja, til og med de forbipasserende menneskene jeg vanligvis bare synes er en pest og plage, til og med dem gjør meg glad. Noen ganger så glad at jeg smiler til dem – bare fordi jeg vet hvor mye det kan gjøre med dagen til en person.

I neste øyeblikk er det som om at det er lagt et grått filter over synet mitt. At sommeren går mot slutten har bestandig for meg vært et tegn på at nok et eventyr er over. Selv om jeg prøver alt jeg kan å nyte hver eneste årstid, kommer jeg ikke unna det faktum at hjertet mitt synker litt for hvert blad som faller fra treet og for hver grade som synker.

Men hva skal man gjøre? Legge seg ned og gråte? Kan ikke det, vettu. I år har jeg vært flink til å fokusere på de positive tingene med høsten, og det er vel et fremskritt. Jeg har rett og slett forelsket meg litt i høsten i år, tror jeg… Bortsett fra at jeg av og til har sånne dager som dette, hvor ting føles hakket mindre vakkert enn det var i går. Jeg får skylde på at det er søndag… Heh.

Håper ikke jeg er blitt den typen som ikke kan være alene. Don’t let that happen, Kristine. Just noooo. For det er vel nettopp det jeg frykter litt. Denne uka har jeg hengt med mennesker 24 timer i døgnet. Da jeg kom hjem fra Tønsberg i går var jeg bare en kjapp tur hjemom før jeg var ute av døra igjen. Det var ikke før jeg satt på t-banen i dag etter å ha sovet over hos en venn at jeg var bare meg. Og umiddelbart etter at jeg hadde satt meg ned i setet på t-banen følte jeg på ensomheten. Hvordan er det mulig? spurte jeg meg selv. Jeg som kunne være i mitt eget selskap i 5 dager i strekk uten at jeg tenkte noe over det.

Så lenge jeg er bevisst på det ordner det seg nok, tenker jeg. Kriss fix! Ikke vær avhengig av andre mennesker for å være lykkelig, sier jeg bare. Jeg er evig glad i menneskene jeg har i livet mitt, men det er utrolig viktig for meg å klare meg fint på egenhånd også.

Skoene er fra Primeboots og de har jeg fått av de snilleste damene på Kouture. (spons) Du finner de skoene jeg har på meg HER. Har ønsket meg disse i så lang tid nå, wiiiie!

Den kommende uken blir spennende. Gjett hvem som skal feire med to glass vin når ting er på plass i den nye leiligheten, a?! Jeg sitter og titter på møbler på nett nå 🙂

bloksberg

Da dere! Da var det på tide å vise dere bilder fra helgen min. På fredag satt vi en hel gjeng i en buss, på vei til Bloksberg i Tønsberg. Her skulle vi sove i leiligheten/hytta/villaen til Aller Media, og dæven så fint det var der!!! Utsikten til havet, naturen, den friske lufta og bare hele stemningen tok meg brått tilbake til barndommen. Jeg tilbragte veldig mye tid ute i naturen og på hytta i oppveksten min, så for meg vil duften av grantrær, endeløs skog og fjelluft alltid minne meg om den bekymringsløse tiden som liten pike.


Denne utsikten her tok virkelig kaka!! Kan det bli mer idyllisk? KAN det virkelig det? Norsk høst er så forbanna vakkert når været først spiller på lag. 


Tror dere ikke de hadde stelt i stand med tidenes gave-fest til oss bloggere og influencers?! Jeg følte meg helt skjemt bort. Julaften kom tidlig i år, altså!

Vakre og dyktige Ellen!

Vi kom frem ganske tidlig på fredagen, så formiddagen bestod av faglige presentasjoner og foredrag. Vi fikk blant annet et kurs i hvordan man skal ta bedre bilder med mobilen 🙂 Veldig, veldig nyttig, i og med at jeg bruker mobilen mye til å ta bilder.

Pepsi Max da vettu!!

Ååååååh! Er ikke dette balsam for sjela så vet ikke jeg… Neste gang jeg er i en dårlig periode (haha, hørtes litt rart ut å si det slik, men dere skjønner hva jeg mener) skal jeg seriøst ta med meg en bok og tilbringe et par døgn på et sted som dette for meg selv. Eventuelt med en venninne. Det er vel ingenting som klarner tankene mer enn en så fredfull plass som dette? De gangene jeg har vært nedfor og deppa har jeg bare gått hjemme og levd livet i samme mønster hver eneste dag, og jeg ser nå i etterkant at det er helt feil. Det blir vel litt sånn etterpåklokskap, men ja, det er naturligvis lettere å se ting klart når man er forbi det stadiet, da. Håper jeg klarer å ta med meg det videre.

Etter foredragene tok vi noen bilder i den vakre solnedgangen, og så var det rett avgårde på hvert sitt rom for å ta på seg finstasen. Champagne, pynting av juletre og middag stod da for tur! Jeg tenkte å vise dere de bildene i neste innlegg, for å dele det litt opp.
Emilie og Espen ♥ Blitt så glad i disse to på kort tid!! Jeg har på meg: Jakke fra Dry Lake HER, boots fra Nelly HER, genser og bukse fra Bik Bok (adlinks)

Nå sitter jeg i sofaen hjemme og er helt død i kroppen. Har sovet 10 timer to netter på rad nå, men likevel kjennes kroppen og øyelokkene tunge som bly. Da er det kanskje på tide å roe ned litt, eller? Thank God it’s Sunday! Denne dagen har alltid en behagelig ro over seg.

jeg elsker oslo

Baaaam! Jeg kom nettopp hjem til fine Oslo etter et crazy døgn i Tønsberg. Vi hadde leid en stor buss til hele gjengen, og da vi ankom byen og den solfylte operaen streifet øynene mine gjennom bussvinduet innså jeg hvor sinnsykt glad jeg er blitt i Oslo. Jeg har alltid synest denne byen har vært litt kald og kjedelig, men etter at jeg flyttet hit har det synet forandret seg fullstendig. Er ikke det litt interessant? Det er synd at folk forbinder Oslo med Karl Johan og Oslo S, for det er en sååå liten brikke av det hele bildet. Lite visste jeg om de koselige sidegatene man kan ta seg gjennom med en god venn og en kopp kaffe i hånda, de små og litt bortgjemte kafeene hvor man kan sitte å titte på hektiske mennesker som passerer utenfor vinduet, de nydelige parkene man kan ha piknik og senke skuldrene… Åh, denne byen har bare tatt tak i meg på et eller annet vis. Det føles som om at det er her jeg skal være, og det er en deilig følelse.

Om bare 3 dager har jeg nøklene til leiligheten på Grünerløkka, dere!! Sola skinner, jeg er snart nabo med Villa Paradiso (det er faktisk et farlig faktum…) og livet er BRA. Herregud, jeg har så mye å smile for.

Her om dagen hadde jeg en liten catch up med Malene! Hun har vært på bloggen min flere ganger før, dere husker kanskje henne fra dette innlegget? Det var da vi nettopp hadde startet på videregående, haha. Awww!! Tiden flyr. Vi gikk i samme klasse i 3 år på videregående, faktisk 🙂 Superkoselig jente, det var så hyggelig å møte henne igjen!

Nå skal jeg redigere bildene fra julebordet med de fine kollegaene mine. FY søren, så gøy jeg har hatt det!! Dere som følger meg på Snapchat har kanskje fått det med seg, haha. Jeg har så bra mennesker rundt meg.

miami through my phone

reise i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg var ganske flittig med bruken av iPhone-kamera da jeg var i Miami – det er jeg egentlig stort sett alltid når jeg er i utlandet. Kommer som regel hjem med flere hundre nye bilder på kamerarullen, haha… Vel, jeg tenkte å vise et utvalg av disse til dere! Jeg ELSKER mobilbilder, det føles litt “tettere” innpå. Eller hur?

No paparazzi please. Gud, så slitsomt det må være å ha paparazzier rundt seg hele tiden? Jeg tenker faktisk ofte på det. Lol. Hvordan kan kjendisene se bra ut fra ALLE vinkler liksom, til enhver tid? Jeg har bare en bra side. Om jeg noensinne blir superkjendis kommer det til å havne mange grusomme bilder av meg på nett, ass. Hahaha.

Processed with VSCO with f2 preset

Den dagen de selger slike i Norge, BILLIG, er jeg lykkelig.

Wynwood baby! Mange av dere spør meg hva man burde se i Miami, og er det en ting jeg virkelig MÅ anbefale så er det dette bystrøket. Så.jævlig.fett. Jeg vurderte å ta Uber hit alene en dag, kun for å gå rundt og se på all street art’en alene, med musikk på ørene. Det kan være greit å dra dit sammen med noen da, så har man noen som kan ta fete bilder av deg med veggene. Slike minner må jo bare foreviges!

Gatene er så inspo i Miami. Skolen vår lå ved 23th Street, så dette er rett ved nesten 🙂

Processed with VSCO with f2 preset
Dette synet? Det ga meg så innmari mye. Mange av blogginnleggene mine ble faktisk inspirert av denne kvelden, dette synet og bildene vi tok.

More street art.

Processed with VSCO with f2 preset

HVORFOR kjøpte jeg ikke flere av denne!!! Hvorfor Kristine!! Hater egentlig å kjøpe med meg mat fra utlandet, for om det viser seg å være godt er det jo bare helt grusomt at man må helt tilbake for å kunne spise det igjen.

Processed with VSCO with f2 preset

Flyplass-mat. Salat med fetaost og quinoa. Jeg elsker fetaost, mmm! Har alltid en krukke med det stående i kjøleskapet slik at jeg kan snackse det, hehe.

Processed with VSCO with f2 preset

Fyyyyyy søren. FY søren!

Processed with VSCO with f2 preset

Så klart må jeg ta bilde på min favoritt-butikk of all time. Urban Outfitters!

Processed with VSCO with f2 preset

Lunch!

Processed with VSCO with f2 preset

Digger denne bilen.

Kveldstur i Collin’s Avenue. Det var faktisk noe av det koseligste 🙂

Processed with VSCO with f2 preset

Dinner time!

Processed with VSCO with f2 preset

Yummy drinks

Processed with VSCO with f2 preset

Dette tok jeg rett før jeg var på vei inn til casting. Husker jeg følte meg sååå nervøs her, haha. Helt alene, midt i Miami… alt jeg fikk var en adresse og kleskode. Well. Jeg er så glad for at jeg hopper i slike ting, uansett hvor lite det frister der og da. Det er slike ting jeg vokser på. Note to self: fortsett å gjøre ting du tror du ikke tør. Visst faen om du tør, girl.

 

these pants!

adlinksFuskepels fra Nelly HER, Solbriller fra Ray-Ban HER, sko fra Nelly HER, t-shirt fra Cheap Monday HER, bukse fra Jofama

HVOR sykt fete er ikke disse buksene!? Jeg har gått med dem nesten hele uka… uten dårlig samvittighet. Fuck folk som sier at de kun bruker et plagg en gang, hah. Jeg er virkelig en sucker for skinn, både semsket og vanlig. Fååååår bare ikke nok. Digger at det er så tidløst også – man gjør garantert ikke et bomkjøp om man kjøper et plagg av skinn.

Happy fucking Friday, bitches! Den rosa mini-kofferten min er pakket og jeg er klar for julebord og overnatting i Tønsberg! Jeg skal møte gjengen i byen nå, og så busser vi dit sammen. Woho, dette blir så gøy! Jeg har selvfølgelig pakket med meg kamera for å sørge for at det kommende døgnet blir dokumentert med fiiiine bilder 🙂 Før jeg drar vil jeg blogge litt for dere.

kjolen min til kjendisgallaen!

6. november er det duket for Se og Hør sin kjendisgalla. Jeg gleder meg SÅ mye! Det blir veldig nytt for meg, men kjenner jeg meg selv rett blir det en helt syyyykt bra kveld 😃 Lille Kristine fra Førde kommer nok til å kose seg glugg ihjel!! Herregud, pass på nå, sier jeg bare… Typisk meg å drite meg ut på en sånn kveld. En ting er sikkert i alle fall, og det er at jeg ankommer gallaen som en prinsesse! Ja, prinsesse! Jeg er så heldig at jeg får låne kjole fra Undorn, sydd etter mine mål. Det er Karina Kjenner Titze som står bak dette, og jeg er såååå takknemlig for at jeg er under vingen til en så dyktig dame. Dette er noe jeg bare kunne drømt om for et par år siden.

I går var virkelig en helt nydelig dag! Jeg møtte Emilie for fitting til kjolene våre (jeg skal dra på gallaen med blant annet henne!), og begge to var superfornøyde. Dette blir så bra!!

Høsten i Oslo er nydelig.

Jeg hater vanligvis høst. Hater. Jeg blir deppa og hele meg forfaller. Men i år? I år puster jeg inn den friske høstluften alt jeg kan. Jeg nyter hver eneste farge rundt meg, og tenker tilbake på barndommen. Høsten minner meg om barneskolen, da vi hver torsdag gikk turer i den fine skogen som man kun finner på Vestlandet. “Hadde jeg bare satt pris på at livet var så bekymringsløst” tenkte jeg her om dagen. Så kom jeg på at du bestemmer akkurat selv hvor mange bekymringer du vil ha. I dag gikk jeg i slottsparken med null bekymringer mens solen skinte forsiktig gjennom de fargerike bladene.

Jeg vil ikke vise dere kjolen enda, det får bli en overraskelse til neste helg, hehe. MEN her er en liten sneak peak! Jeg er litt vågal i fargen som dere ser, og jeg digger det. Karina så hva jeg likte og hva som passet meg med en gang, og det setter jeg så stor pris på. Nå må jeg bare øve meg på poseringer slik at jeg ser bra ut på bildene, haha 😃

Kvinnen som skaper magi!!! Karina ♥


Det er så gøy å henge sammen med denne sprudlende jenta!!

Wohooo, jeg trives sånn med flere hull i ørene, så jeg MÅTTE bare ha håret oppsatt i dag for å vise de frem. Haha!

Meg og fine Helen! 

mesh top

adlink
Trykk på bildet for å komme til produktet

Mange av dere har spurt meg om denne gjennomsiktige toppen! Det forstår jeg godt, for den er lekker!!! Og svart. Jeg elsker svart. Den er fra Nelly og koster kun 199 kr – ser at den ligger på topplisten nå så dere burde kjøpe den før den forsvinner i størrelse. Trykk på bildet over eller HER for å komme direkte til produktet. Ser for meg at den blir kul å kombinere med en svart bukse, noen fete boots og en oversized skinnjakke. Aaaah, jeg er så inspirert i klesstilen om dagen. Det er ikke enkelt å finne sin egen stil, men jeg tror jeg begynner å komme dit. Må ta turen på en vintage-butikk her i Oslo fort som fy, kjenner jeg. Har en del klær på lista mi som jeg bare ha i garderoben… Kanskje dere som bor her vet om noen steder jeg får kjøpt kule vintage-klær?

Nå skal jeg møte en venninne fra klassen min på videregående i byen for en kaffe! Deretter bærer det avgårde på siste fitting av kjolen min som jeg skal bruke på kjendisgallaen (gleder meg til å vise dere!!!), og så er det afterwork med mine fine kollegaer 🙂 Gledes! Dette blir en bra torsdag!