black is my favorite color

adlinks
Lignende belte i brunt HER
Lignende sko
HER
Lignende bukse
HER
Ray-Ban Wayfarer HER
Jakke Zara
Topp fra Nelly (utsolgt)

Wow, jeg ser litt ond ut på disse bildene. Litt død i ansiktet, kanskje. Men tro meg, jeg har det bedre enn på lenge. Som jeg skrev for en stund siden… Jeg lengter ikke frem eller bak i tid lenger. Husker dere før, da jeg alltid ventet på noe? Kan ikke vente til jul, kan ikke vente til bursdagen min, kan ikke vente til å reise…. Nå vil jeg bare leve her og nå, akkurat i dette øyeblikket. Er det en indikator på at jeg er tilfreds med livet, kanskje? 🙂 Woho.

Jeg sitter for øyeblikket og hører på John Mayer mens jeg jobber med mailen. Tenkte å komme meg i seng tidlig i dag, for en gangs skyld. Døgnrytmen min har vært litt hipp som happ (er det slik man skriver det?) den siste tiden, men jeg gidder ikke å si nei til gøyale ting bare for å stå opp 07:00 dagen etter, når jeg har den friheten at jeg kan forskyve arbeidsdagen min til senere på dagen. På en generell basis er det absolutt best å ha struktur så klart, men inni mellom må man leve litt også.

Er det 1. desember i morgen? Hva.pokker.skjedde.med.tiden. Det var jo nettopp sommer! Denne høsten har gått fortere enn ALLE høster i mitt 19 år gamle liv, haha. Wow.

Nå skal jeg se Skam før jeg tar en tiiiiidlig kveld. I morgen skal jeg operere meg i trynet!! Skal bare fjerne en liten vorte, men det blir min første operasjon ever. Om man i det hele tatt kan kalle det en operasjon, haha.

ensomhet

Hei dere! The blog bitch is back. Gårsdagen gikk i ETT. Jeg sliter litt med å vite hvor mye jeg skal ta på meg av arbeid og planer om dagen, så enkelte dager blir bare fullstendig fullbooket – men det er nettopp disse dagene som gir meg inspirasjon til å sette meg ned alene med Mac’en dagen etter, puste ut og skrive til dere.

Dere vet… Man trenger inntrykk og nye impulser for å kunne blogge bra. Det har jeg erfart, ettersom jeg har blogget i godt over 7 år nå. Sommeren til 9. klasse? Jeg var for meg selv nesten hele sommeren. Shit, det var en ensom tid. Jeg var heldig og hadde en bestevenninne (noe jeg var evig takkemlig for, det er ikke alle som har det), og vi fant så klart på mye, men det er ikke sunt å bare omgås et menneske heller, ikke sant. Husker det stakk sånn inni meg når jeg fikk spørsmål i kommentarfeltet på bloggen: “Har du ikke venner? Du er jo aldri sosial”. Jeg vet at de kommentarene ikke alltid et ment vondt, men lov meg at du som leser dette nå, aldri finner på å skrive det til en person, noensinne. For ensomhet er noe av det vondeste og såreste man kan oppleve, og vedkommende blir ikke mindre ensom av at du skal påpeke det. Jeg kan fortsatt kjenne smaken av ensomheten, følelsene jeg satt med og skammen jeg ikke burde hatt, men som jeg likevel følte så sterkt på. Nyttårsaften, da jeg tryglet broren min om å være hjemme med meg i stedet for å dra ut på fest med vennene sine. Jeg var vel 15-16. Alle på alderen min hadde begynt å drikke. Jeg hadde ikke smakt en dråpe alkohol, og det var heller ikke aktuelt for meg heller egentlig. Noe jeg i etterkant er utrolig glad for. Om du er i en slik situasjon nå, lov meg kjære deg, lov meg at du ikke gir opp. For det blir bedre. De som er kule nå, er ikke fullt så kule om et par år. Du finner din plass. Ungdomsskolen varer ikke for alltid, videregående varer heller ikke evig.

Wow, jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive så mye, haha. Men ah, ungdomstiden er pokker meg ikke enkel, det tror jeg flere kan signere på. Dere skal bare vite at det er så ufattelig mange ganger jeg har følt meg upopulær, at jeg er ikke er verdt en shit, at jeg er totalt mislykket. Men det er feil. Og ting blir bedre. MYE bedre.


I går var jeg på shoot i Sofienbergparken (jeg innså nettopp at jeg er tilnærmet HVIT i ansiktet, haha! for bare to år siden var jeg knæsj gul og hadde masse selvbruningsflekker i ansiktet…). Jeg var også en tur på VG-huset for å filme en video med Vegard Harm som dere får se i morgen. Og såååå! Og så ble jeg invitert på familiemiddag på Rodeløkka til en venn av meg, hvor vi fikk servert nydelig pad thai og drakk vin til klokka ble 02:00. Beste tirsdagen på lenge. Jeg er full av inspirasjon nå.

office @ joe


FOR LITT VARIASJON

Hjemmekontor er det beste i verden (really), men noen ganger er det deilig å få følelsen at man jobber fra et litt formelt sted. Så det jeg pleier å gjøre som en variasjon inni mellom, er å sette meg på en kafé med noe godt å drikke og øreplugger. I går kveld jobbet jeg fra Joe & The Juice, samtidig som jeg fikk vært litt sosial 🙂 Det slo meg… Kjære Gud, la meg ha denne jobben så lenge som overhode mulig. Jeg håper jeg får lov å jobbe med noe jeg elsker resten av livet… Noe som lar meg være kreativ, noe som utfordrer meg hver eneste dag. Man skulle tro at blogging var en fordummende hobby, jeg mener – man tar jo bare bilde av seg selv og havregrøten sin. Men det er så mye mer enn det, som jeg ikke helt klarer å forklare. Jeg må vrenge hodet mitt av kreativitet hver eneste dag for å komme opp med noe bra. For jeg hater å levere halvveis. Jeg tar ikke bilder bare for å ha tatt bilder, jeg vil ta bilder som dere kan finne inspirasjon i, og skrive tekst som får dere til å like livet litt mer. Dere aner ikke hvor mange kvelder jeg har sittet oppe til langt på natt og bladd gjennom magasiner, bøker og We Heart It, og gravd etter musikk som får meg til å skrive tekstene jeg deler med dere. Og ikke minst, lett etter mennesker som gir meg noe å kverne på før jeg legger meg om kvelden.

Nå skal jeg på en shoot med en fotograf i parken rett ved meg! Jeg må finne et fett antrekk, så vi snakkes 🙂

chanel for breakfast

Noe av det jeg glede meg mest til da jeg skulle flytte hjemmefra var friheten til å kunne traske rundt i undertøy døgnet rundt. Det.er.så.digg!!! Jeg er nemlig den typen som ikke tar på seg hele antrekket før man MÅ. Flere som er slik? Om jeg får besøk 18:00, går jeg rundt i halve antrekket frem til 17:58, liksom.

Så i dag, dere! I dag har jeg: lest i Chanel-boken for å fange opp litt inspirasjon, pratet i telefon med en venninne i 45 minutter, hørt på litt for høy musikk (jeg håper naboene er på jobb, haha), og selvfølgelig: vandret rundt i skjørt og BH. Friheten, dere! Aaaah. Nå er klærne på da, jeg stikker en tur på Joe & The Juice for å jobbe derfra. Deilig å sitte i andre omgivelser enn bare leiligheten 🙂

“du har sykt svære nesebor”

I tillegg tok jeg meg selv i å være skikkelig svak i dag. Jeg har alltid trodd at jeg har vært veldig hardhudet når det kommer til negative kommentarer, men det er helt til noen begynner å pirke på de tingene du faktisk er usikker på fra før av. Da jeg våknet i dag tidlig gikk jeg inn på blogg.no-appen for å lese kommentarer, noe jeg alltid pleier å gjøre om morgenen. Det er så koselig å starte dagen med det. Men i dag, ass. Not that nice, haha. Jeg fikk en kommentar som lød slik: “du har sykt svære nesebor”. Altså, for det første, for en ting å kommentere? Neseborene til en person??? Really? Jeg har alltid hatt kompleks for nesa mi, og det var nettopp derfor den ene kommentaren svei sånn. Så hva gjør jeg? Jeg flekker opp Snapchat-kameraet og tar bilde av nesen min i alle mulige vinkler, og kjenner med en gang at selvtilliten synker hundre hakk. Nå er jeg sikker på at den personen som skrev det er dødsglad for at jeg anerkjenner at det gjorde vondt å lese den kommentaren, og hvis det er slike ting som gir deg glede i løpet av dagen kjære deg, så synes jeg egentlig bare utrolig synd i deg. Fuck you, nesa mi er søt og du får ikke lov å få meg til å føle meg slik igjen.

Toodeloo! Nå drar jeg ut døra, Mac’en er med 🙂 Psssst; aldri la noen andre dra deg ned. ALDRI.

redd for å glemme

Processed with VSCO with f2 preset

På vei hjem fra P3 Gull. Jeg liker vanligvis ikke å gå i Karl Johan, men nå er hele gaten fylt av julelys og det er sååå koselig! Spesielt ved Nathionalteateret, hvor trærne er dekket i lys og pariserhjulet lyser opp hele plassen. It’s Christmas, baby! Har du noen gang den følelsen av at akkurat det øyeblikket du har her og nå, er så fint, at du skulle ønske du kunne fange det på et vis? Jeg bare håper at når jeg er voksen dame med fast jobb, mann og barn, at jeg klarer å huske akkurat disse øyeblikkene. At jeg klarer å kjenne, ta på og lukte de følelsene jeg hadde inni meg da jeg gikk langs julegata lørdags kveld, med trekkspill-musikk som klintrer i ørene mine og med et par glass vin innabords, akkurat nok til å bli litt tipsy. He-he. Kanskje jeg er rar nå, men jeg er faktisk livredd for å glemme de øyeblikkene… So suck it up, vær tilstede og nyt de sekundene. Ikke ha nesa i mobilen.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg ELSKER de nye bootsene mine, men jeg kan jo søren meg ikke gå med de fordi de river opp føttene mine fullstendig. Så sjukt irriterende! Her fikk jeg så vondt at jeg rett og slett bare måtte gå i sokkelesten fra trikken og hjem. HVOR stusselig er ikke livet da, liksom. Haha.

Processed with VSCO with f2 preset
Enda et bilde av himmelen her om dagen. Herregud, noe så vakkert.

Beklager mitt lille fravær i går! Jeg bestemte meg for å ta dagen av. Lage god middag, dra på kino og lade batteriene litt. Blir alltid superstressa om jeg ikke får oppdatert nok her fordi jeg naturligvis tar jobben min veldig seriøst – men noen ganger er det deilig å koble litt ut, sove litt lenger enn vanlig og bare være litt normal. Ja, normal, haha. Om dere forstår? Jeg må alltid dra tidlig eller kan bare henge så og så lenge fordi jeg bestandig har ting jeg skal gjøre, så noen ganger er det bare veldig deilig å senke skuldrene for en dag, uten å stresse med noe.

Men nå er det mandag, og jeg er klar for en ny uke! LET’S DO THIS!
 

yesterday

Hei dere! Riktig god søndag! Jeg har vært litt over alt siden forrige oppdatering. I går møtte jeg Frida, dere husker vel henne? Jeg bodde sammen med de første månedene i Oslo. Det var ganske merkelig å gå fra å se hverandre stor deler av døgnet og henge i sofaen sammen hver kveld, til å ikke bo sammen lengre og heller ikke se hverandre. Derfor er det superkoselig å kunne møtes for å catche up! Jeg leier jo fortsatt ut året hos henne, så basically kan jeg jo bare titte innom anytime, hihi..

Vi gikk litt rundt og shoppet i går. Jeg endte opp med en ny t-shirt og et fett skinnskjørt til 49 kr (!!!!) som jeg skal vise dere snart. Aaah, elsker når jeg finner klær som passer midt i blinken for stilen min.


Været var helt nydelig i går! Jeg elsker den tiden på ettermiddagen hvor det begynner å mørkne, men så er det fortsatt litt lyst ute. Aaah, det er så innmari koselig.

Kosemose!!! Jeg er altfor glad i store, furry jakker!!

Frida ♥
Etterpå dro jeg hjem til meg med en kompis, vi laget middag og delte en flaske vin før vi dro på P3 Gull. Angrer på at vi ikke bare dro rett på Afterparty, for selve eventet var ganske dårlig organisert spør du meg, haha. Så da ble det en tidlig kveld i stedet, men det er deilig det og 🙂 Det fikk meg nemlig ut døra for å TRENE i dag!! (Første gang at jeg rørte løpeskoene mine siden jeg flyttet fra Førde…) Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha jogget i søndagssola i Frognerparken. Herregud, som jeg har savnet å løpe. Det får alltid tankene mine på plass, virkelig.

å ikke ha nok venner til å feire bursdag

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg elsker de dagene man vet man skal ut på kvelden, for da ligger disse forventningene latent i kroppen hele dagen. Haha, you know what I mean? Samme som med julaften. Du vet du har noe bra i vente. Jeg skrev en liste med ting jeg trengte, og så spaserte jeg mot butikken med dette vakre synet fremfor meg. Listene jeg skriver er alltid så sinnsykt tilfeldige. “En flaske vin, lilla neglelakk, kiwi, truse fra Lindex, fyrstikker”. Haha. Fredag, John Mayer på ørene, en himmel i de vakreste fargene du kan tenke deg. Oslo er lite når alt kommer til alt, spesielt for de som har vokst opp her, men jeg har blitt så utrolig glad i denne byen. Det kjennes riktig å være her, på alle mulige måter. Jeg er skikkelig spent på hvordan det blir å komme tilbake til Førde igjen i jula. Kommer jeg til å føle meg som den Kristine jeg var før jeg dro? For det gikk opp for meg hvor utrolig mye hodet mitt har forandret seg siden jeg flyttet… Og det er jeg så glad for.

Processed with VSCO with f2 preset

I går var i alle fall kjempegøy! Jeg var litt overalt, det er ofte de kveldene som viser seg å bli de beste spør du meg. Først vin og pizza hos meg, så på en bar for å vorse med noen kompiser, og så ut. Eller, ut og ut, jeg er enda ikke 20 så jeg ble stoppet i døren, så klart 🙂 (Og nei, jeg kommer aldri til å bruke fake leg, jeg gjorde det en gang da jeg var i Los Angeles og det var noe av det skumleste jeg har vært med på, holdt på å pisse på meg da jeg stod i køen og skulle vise et legg som ikke var mitt, haha) Det er så irriterende å bli invitert på event med gjesteliste så man tror man kommer inn, men så har de fortsatt aldersgrense. Da er det bedre å bare ikke bli invitert, haha… Heldigvis er jeg 20 om ikke mange dager!! Gjett om det skal feires!

Jeg har ikke feiret bursdagen min på mange år, har heller bare gjort noe koselig med bestevennene mine på dagen. Skal jeg være ærlig følte jeg aldri at jeg hadde nok venner til å lage en svær fest. Jeg hadde noen få bestevenner, og det er etter min mening tusen ganger mer verdt enn ha en jentegjeng på 20 stykk hvor alle egentlig bare har en overfladisk relasjon til hverandre og man føler seg ensom i mengden. Så selv om jeg har hatt få, har jeg aldri klaget, fordi jeg vet jeg fant ekte venner og det er ikke en selvfølge. Det eneste som sugde var den ene dagen i året hvor jeg hadde bursdag, fordi jeg ville gjerne lage en stor bursdagsfest jeg også… Haha. Følte alle rundt meg lagde store bursdager hele tiden, og alt jeg tenkte var: “shit, har man faktisk et nært forhold til så mange mennesker?“. Når jeg fyller 20 skal i alle fall jeg lage en stor bursdagsfest jeg også, jeg kjenner UTROLIG mange flere nå enn jeg gjorde for bare noen måneder siden.

Akkurat det med vennepress er noe jeg kunne skrevet sidevis om. Mer om det senere! Jeg vil gjerne prate mer om det. Nå skal jeg møte Frida, min tidligere roomie. Hihi, blir så koselig å se henne igjen, jeg har savnet å slække på sofaen med henne om kvelden! Vi skal på kafe og drikke kakao, og så skal jeg på P3 Gull i kveld 🙂

 

vintage baby

adlink


Sko HER, jakke Billie & Me, bukse Runwaydreamz, t-shirt Gina Tricot

Vintage! Aaaaaah. Jeg får bare øynene mer og mer opp for det. Her har jeg redigert bildene litt vintage (som om ikke det var nok med det heftige old school-antrekket liksom) – hva synes dere om det?? Irriterende å se på, eller bare kult?? Haha! Nice to know, you know.

FULL PANIKK!

Meg i dag når jeg leste på Instagram at vedkommende får notification når du screenshotter et bilde:

WHAT THE FUCK. Altså, denne morgenen startet i ren panikk. MILDT SAGT. De første 30 sekundene brukte jeg på å tenke, HVEM er det jeg har screenshottet lately???

Panikken fortsetter. My life is over, tenker jeg.


Men så ble jeg plutselig litt usikker på om det er sant?? Jeg testet med noen venner av meg og ingen fikk notification, så kanskje det bare noe tull folk har funnet på. Jeg skal i alle fall ikke screenshotte et ENESTE bilde på Instagram før jeg er 110% sikker på at dette ikke er sant, haha. Altså, jeg tar skjermdump av ALT… Av de mest randome personene. Du skal ikke se bort ifra at jeg har et skjermdump av en av selfiene dine på mobilen min, liksom.

Det er en grunn til at jeg ikke lar et eneste menneske få se gjennom kamerarullen min på mobilen. Det er bare et prinsipp jeg har, sorry ass! Samme om du er bestevennen min eller kjæresten min, den kamerarullen er top secret.

20% off everything at nelly

adlinks

God morgen! Jeg sitter inntullet med et pledd og med tente stearinlys rundt meg… Ah, er ikke morgentimene bare de beste? Mens jeg spiser frokosten min holder jeg på å legge ting i handlekurven på Nelly, som for øyeblikket ble litt fullere enn jeg hadde planlagt. Det er jo Black Friday!! Nelly.com har 20% avslag på alt i dag, så jeg anbefaler dere å benytte dere av sjansen til å få favoritt-plaggene deres til en billigere penge. Her er mine absolutt favoritter!

Bruk koden “BLACK20” for å få 20% rabatt på handlekurven din!

 

Bare trykk på plaggene for å komme direkte til produktet ♥