positive og negative sider ved å flytte hjemmfra

En del av dere som leser dette går siste året på videregående nå, og en del av dere går noen trinn under der igjen – og enkelte lurer kanskje på hvordan det er å flytte ut. Jeg husker jeg følt meg helt rådvill på dette tidspunktet i fjor.. HVOR rart var det ikke at jeg etter 19 år i Førde under samme tak som mamma og pappa, skulle flytte til en annen by og bo for meg selv. Det er en ganske stor omveltning i livet, og jeg hadde mange tanker, bekymringer og spørsmål i hodet mitt husker jeg. Naturligvis! Likevel er det noe med det å føle at tiden er inne for å forlate redet. Så nå tenkte jeg å dele et par tommel opp og tommel ned med det å flytte for seg selv. Jeg skulle GJERNE likt å lest et slikt innlegg da det stod for min tur i fjor – så jeg håper dette kommer til nytte for noen av dere 🙂

Jeg leste nettopp et innlegg på Sophie Elise sin blogg og ble umiddelbart inspirert til å lage et liste-innlegg ved å ta i bruk tommel opp- og tommel ned-symboler i stedet for kulepunkter. Selv elsker jeg å lese liste-innlegg på andre blogger! Så credit til henne 🙂

meg og oslo i bakgrunnen <3

👍 Du slipper å si hva og hvor du skal til enhver tid. “Hvor skal du?”, “Hvem skal du være med?”, “Hva heter foreldrene hans?”, “Hvor mange skal dere være der?”, “Hvilket klokkeslett kommer du hjem?”. Haha, det er TYPISK foreldre, og jeg vet det kun er fordi de er glad i oss, men når man er 19 år føler man seg litt ferdig med det der. Bor du for seg selv gjør du AKKURAT hva du vil. Du kan dra på besøk til hvem du vil, du kan ha besøk av gutter uten at du må forklare deg for hele familien, du kan komme hjem 04:00 på svarteste på natta uten at du får en eneste pekefinger på deg. Friheten der er seriøst fantastisk.

👍 Du legger deg når du selv føler for. Enough said. Er du trøtt klokka 21 så legger du deg 21, men ønsker du å sitte oppe hele natten og høre på musikk mens du spiser nattmat og Skyper med vennene dine er det ingen som stopper deg.

👍 Du bestemmer middagen selv HVER dag. Det er luksus, det. Jeg har alltid spist middagen jeg har fått servert hjemme, mamma har helt siden jeg var liten vært superflink med sunne, gode og spennende middager, MEN… etter en lang, seig, kjip, regnfull mandag med 8 timer skole (hvorav 2 av dem var gym, jeg HATET gym det siste året) ville jeg bare gråte og legge meg paddeflat på asfalten da jeg passerte kjøkkenvinduet på vei inn døra og spottet kjøttkaker med poteter. Har jeg en kjip dag nå så inviterer jeg bare en venninne over og så lager vi en smelldigg pizza mens vi bonskier Pepsi Max og prater om mennesker vi ikke liker.

👍 Du kan komme full hjem etter en kveld på byen uten at foreldrene dine kjefter deg huden full. IKKE at det er ideelt å komme full hjem, men de få gangene det skulle skje er det fantastisk deilig å ikke trenge å bekymre seg for sinte foreldre som så klart skal ta alvorspraten med deg.

👍 Du kan være så mye med gutter du bare vil, uten at du trenger å forklare deg for noen. One night stand, en date, en kjæreste or what so ever – du kan holde det helt skjult uten at noen trenger å få vite det. Jeg har hatt med gutter hjem til mamma og pappa før, men det var noe jeg helst ville unngå ass..

👍 Du slipper å krangle om TV’en.

👍 Du kan ha fest NÅR du vil!!! Uten å spørre om tillatelse! (Utenom de man eventuelt bor med da)

👎 Du må kjøpe inn all maten selv. Det er noe man kanskje tar litt for mye for gitt når man bor hjemme, men med en gang man flytter ut merker man at det å handle inn mat selv krever både planlegging og et hode som kan tenke økonomisk.

👎 Det er vanskelig å lage middag for 1. Faktisk vanskeligere enn jeg hadde sett for meg!

👎 Tekniske problemer må du fikse sjæl. DET suger. Om vaskemaskinen våres streiket hjemme brydde jeg meg ikke, for jeg visste at min kjære elektriker-paps ville ha fikset det på sekundet. Oppvaskemaskinen i leiligheten vår streiket i forrige uke og verken jeg eller hun jeg bor med hadde peiling hvordan vi skulle fikse det, så da måtte vi bestille tekniker og hele pakka selv.

👎 Om du er lei deg og trenger mamma eller pappa sin skulder å gråte på suger det litt om de bor 7 timer i bil unna. Selv om man bare er en telefonsamtale unna er det liksom ikke alltid det samme.

👎 Det er dyrt å dra hjem. Jeg har vært hjemme én gang siden jeg flyttet august 2016, men er det så rart da, når minsteprisen for EN vei med fly er 750 kr?! Det skal skje noe spesielt hjemme i Førde om jeg gidder å cashe ut nærmere 1800 kr for å komme meg hjem og tilbake igjen til Oslo. (Flybillett, flybuss og flytog tatt med i betraktning) 

det jeg savner mest med å bo hjemme

Hoodie girl! Jeg har seriøst så grusomt hår om dagen at det er så og si den eneste løsningen. Babyhår og frizz EVERYWHERE! Flere som sliter med det på denne tiden av året? Vel, jeg smiler fortsatt. FORDIIIII.. det begynner å bli lysere ute!! Endelig! Og fordi det skjer mye moro fremover! Jeg gleder meg til å dra på kunstutstilling på torsdag, jeg gleder meg til å slappe av i helgen, jeg gleder meg til lansering av Bloggerne 20. februar, jeg gleder meg til JOHN FUCKINGS MAYER I MAI. Herregud, jeg gleder meg såååå! Er det flere som har tenkt seg dit, eller? Pulsen min steg seriøst da jeg fikk nyheten i går. Det kommer til å bli helt magisk.

Jeg elsker nabolaget miiiiitt. Hihi. Jeg eier forresten ikke leiligheten jeg bor i – til dere som har lurt på det. Jeg leier – rett og slett fordi jeg ikke har visst helt hvor i Oslo jeg har lyst å bosette meg i flere år. MEN.. Now I know! Jeg har fått tilbud om å kjøpe leiligheten før leiekontrakten går ut, og det frister veeeeldig.

Det jeg savner mest med å bo hjemme er ikke å komme hjem til ferdig middag eller å slippe å ta oppvasken selv. DET jeg savner er bil i enkelte situasjoner. Som for eksempel når Kiwi selger 8-pakning Pepsi Max og den er for tung til å bære fra butikken og hjem til meg når jeg har 3 handleposer med mat. Eller når jeg skal kjøpe høyttaler-anlegg på andre siden av Oslo og jeg må bære det med meg på buss, trikk og t-bane. DA hadde det vært OK å ha bil å putte det i, og kjøre frem til dørstokken. Men altså, jeg overlever! Det er heldigvis få ting jeg synes er veldig negativt med å bo for meg selv. Ser dere det mamma og pappa? Jeg klarer meg heeelt fint! Tror de er er litt imponert, jeg. Hehe. Jeg SA jeg var et selvstendig menneske. Som elsker… elsker… ELSKER å være alene.

ps: videobloggen kommer i morgen kveld 🙂 Det er en video jeg har gjort i et samarbeid, så jeg er dessverre ikke alene om å bestemme premissene. Takk for at dere er tålmodige, babes!

her shopper jeg klærne mine

Mange av dere har spurt meg hvor jeg shopper klærne mine. Før i tiden hadde jeg jo eget innkjøps-innlegg hver gang jeg shoppet noe, om så det bare var en fliseklemme, men det har liksom falt litt ut med årene. Derfor tenkte jeg å tipse dere om mine favoritt-butikker for tiden! Jeg har jo utviklet stilen min til litt mer enn bare Bik Bok- og H&M-ish-stilen. Det er vanskelig å finne butikker og merker som selger akkurat det som passer for deg, men jeg har i alle fall funnet en del som faller i god smak hos meg.

RAT & BOA 

Jeg følger dama som står bak dette merket på Instagram, og da jeg gikk inn på nettsiden for første gang ble jeg forelsket på sekundet. Skikkelig rocka og edgy stil. Masse kule mønster, crochet, skjørt og shortser i skinn.. ja, dere må rett og slett bare ta turen innom. Det er her skinnskjørtet mitt er fra! Jeg gleder meg til det blir sommer og jeg kan kombinere dem med bare legger, noen fete boots og en lett skinnjakke over.

ZARA

Jeg handler lite i butikk, da jeg synes det er mye finere klær å finne på det store vide internett, men om jeg er keen på å gå i byen og shoppe drar jeg alltid innom Zara. Der finner jeg så og si alltid noe fint. Føler også at de har mye elegante overdeler og bukser, som passer fint som et friskt pust i den litt edgy garderoben min. Den nye skjorten min som mange spør om er der fra! Og MANGE av jakkene mine. Om du er keen på en digg fake fur anbefaler jeg deg å sjekke Zara-butikkene nå, de har myyye fint.

RUNWAYDREAMZ

Jeg har forgudet Runwaydreamz siden jeg var 13-14 år. Etterhvert ble jeg jo faktisk deres IT-girl!! Haha, det var stort for en liten jente som meg. Nå har jeg fått øynene opp for buksene de har begynt å selge. ALLE vintage-buksene mine fra Levis er herfra! Og til dere som spør om størrelse, så har jeg XS. Mange sier at de ikke forstår størrelseskartet på siden, men bare ta den størrelsen du vanligvis bruker.

URBAN OUTFITTERS

Ah, kjipt svar. Men OM du er i USA eller hvor enn de har Urban Outfitters, ta en tur innom. Jeg finner ALLTID for mye fint her, da jeg var i Miami måtte jeg flekke opp MasterCard, haha.

VERGE GIRL

Jeg har SÅ mye fint fra Verge Girl. Noen av de mest brukte plaggene mine er herfra – blant annet to av skinnskjørtene som dere har sett mye av. I tillegg har de mye fete jumpsuits/playsuits, og alltid siste nytt av det som er på moten. Nesten alle Western-beltene mine er herfra, forresten!

NELLY

Så klart 🙂 Her handler jeg mye basic-plagg, fordi det er så billig. En stor brøkdel av sko-garderoben min er også herfra, da de har SYKT mange fine boots og heels!

Silver boots HERE (adlink)

VELOURIA VINTAGE

Om du bor i Oslo eller er på besøk, MÅ du ta en tur til denne vintage-butikken. Det er den beste i hele Oslo, spør du meg! Den ligger på Grünerløkka rett ved meg, og her drar jeg ofte bare for å kikke, selv om jeg ikke har tenkt å kjøpe noe, haha. Det er så hyggelig å bare være der og ta et steg inn i en helt annen tid. Jeg kjøpte den feeeeteste skinnjakken herfra rett før jul, med frynser på. (Bilde under) Kan seriøst ikke vente til å kombinere denne med en kul shorts til sommeren!! De har masse t-skjorter, skinnbukser, skinnskjørt, Levis-jeans, denim jakker, solbriller, boots, vesker.. ja, ALT – bare i vintage!

Ellers har jeg nettopp gjort et nytt funn – og det er The Naked Tiger. Denne nettsiden fant jeg via Instagram for bare et par dager siden, og halleluuuuuuja så mye kult de har. Her skal jeg definitivt ta meg en runde og bestille meg hjem et par godbiter!

favoritt-frokosten min for øyeblikket

Hei og god morgen! Jeg håper dere har en fin start på uken. I natt sov jeg 9 timer, så jeg er skikkelig opplagt og klar for de kommende 7 dagene. Hva er vel bedre å kickstarte uken med en digg frokost?

Det går veldig i perioder hva jeg har på frokost-tallerkenen min. Jeg vet ikke om jeg har sagt det til dere, men jeg prøver å kutte ut melkeprodukter også nå. Det av to grunner: 1. Jeg vet at vi mennesker ikke har behov for det. 2. Jeg får dårlig hud av det. Jeg føler meg rett og slett MYE bedre når jeg dropper det. Så yoghurt og cottage cheese og alt det der har jeg lagt på hylla for en stund, og akkurat nå er det brødskive med avokado som er favoritten. Sammen med oppskjært pære og et glass Oboy. Med mandelmelk, så klart. Jeg har fått mange av vennene mine til å like det også – sykt moro å se at det ikke er mer som skal til!! Takk til deg som anbefalte å ta et dryss salt i glasset forresten, det smaker helt himmelsk 😃

Sååå det var min frokost. Det finnes jo så mye godt som verken inneholder kjøtt/fisk/meieriprodukt. Hadde ALDRI i livet trodd dette skulle være så enkelt. Bare for et år siden da hun ene i klassen min sa hun var vegetarianer var jeg sånn: “Hvordan klarer du det? Er det ikke sykt vanskelig?”. Føler det synet har endret seg radikalt siden den gang.

Fra mat til fashion. Jeg kickstartet ikke bare mandagen med en digg frokost, men også litt velfortjent shopping. Det har jeg ikke gjort på lenge – så jeg følte det var på tide. Spesielt da jeg fant disse NYDELIGE bh’ene/bikiniene!! Hva i alle dager tenkte jeg – HVORFOR har jeg ikke en slik en i klesskapet mitt? Jeg ser for meg de fete antrekkene, hvor jeg kombinerer en slik en med en loose skjorte som er litt kneppet opp. Bestilte den oppe til venstre hjørne, om noen lurer!

Angående det; så jobber jeg med et innlegg som tar for seg hvilke nettbutikker og butikker jeg shopper mest på. Det er nemlig mange som har lurt på det den siste tiden, og det forstår jeg, for jeg har i lang tid syntes det har vært vanskelig å finne steder som selger klær i akkurat min klesstil. Men i det siste har jeg funnet myyyye bra!

Processed with VSCO with f2 preset

Når vi først er inne på det, er det noen som vet hvor man får kjøpt slik strømpebukse? Altså, ikke strømper, men strømpebukse, som går helt opp til livet? Har lett etter det i lang tid nå, ååh!

things to do on a Sunday

sunday, finally you’re here!
 

At jeg er en person som ikke klarer å slappe fullstendig av, er ingen hemmelighet. Det har jeg innfunnet meg med for ganske lenge siden. MEN! Jeg har blitt utrolig mye flinkere til det. I hverdagen er det nesten null sjanse, for jeg ER bare en rastløs person av natur, men søndager! Det er dagen. Jeg kan ligge i senga litt lenger enn vanlig uten at det plager meg, for jeg vet at mest sannsynlig er det ingenting utenfor døren som kaller på meg. Du kan være hvor du vil i verden, men er det søndag, så er det søndag. Den dagen føles lik ut uansett hvor du befinner deg. Det er ikke til å komme unna. Butikkene er stengt, de få menneskene som er å se i gatene har ikke det preget av stress som man ser i den ellers stressende hverdagen, verden står litt stille, rett og slett. I dag slappet jeg av i sengen til klokka 13:00. Riktig nok med Mac’en fremfor meg mens jeg jobbet og drakk morgenkaffe. YUP! You heard me! Det er ikke vanlig meg, men shit, jeg har godt av å senke skuldrene og ikke være på farten i hodet mitt hele tiden.

I dag tenkte jeg å komme med noen tips til hva dere kan gjøre i dag! Klokka er jo ikke 18 engang, the day is still young. Til tross for min sene morgen, har jeg nå fått rumpa mi over på Joe & The Juice på Frogner, hvor jeg har jobbet med mail i et par timer. Til tross for hvilens dag har jeg tenkt meg avgårde på treningssenteret, jeg fikk nemlig sykt lyst å KLATRE i dag. De har elektrisk klatrevegg der jeg trener, sykt fett.

Wellllll…

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG

lese en roman (jeg skal begynne å lese romaner igjen!!! jeg har HELT glemt av hvor mye det gir meg)  gå tur, enten på fjellet, gatelangs eller i en park  ringe en venn, bare for å ha en hyggelig telefonsamtale og vise vedkommende at du tenker på han/hun  skrive dagbok. hva tenker du på akkurat i dag? skriv det ned. tenk så gøy det er å lese akkurat det du føler NÅ, et år senere. ofte får man et litt annet perspektiv på følelsene sine når man blir konfrontert med dem i etterkant. litt sånn “hvorfor gjorde jeg ikke bare det?” og “hvorfor sa jeg ikke bare ifra?”. det har hendt meg SÅ mange ganger  finne frem antrekk til den kommende uken – da sparer du deg selv for mye arbeid på morgenkvisten  lære deg å lage en ny matrett  ha mobil-detox. du vil bli sjokkert over hvor mye mer fri og tilstede du føler deg  dra på kafé med en venn og prat om ting du har lyst å gjøre fremover. og når du våkner i morgen til ny uke, begynner du å jobbe mot de tingene  nappe og farge brynene dine. hva er vel bedre enn å våkne mandags morgen til FRESH new brows?

bursdagsønske

Fredag. Jeg gikk oppover langs Grünerløkka iført lårhøye boots og en frekk skinnjakke med 8 ballonger i hånden min. 8 er lykketallet mitt. Hva ønskte jeg meg? Kanskje det er noe man skal holde hemmelig, men samme det. Jeg ønskte meg at jeg kunne være så her glad i lang, lang tid fremover. At livet skal føles så her lett og lekent. For bare et år siden, våknet jeg stort sett alltid med et tungt sinn. Jeg visste ikke det da, men jeg ser det nå. Jeg gruet meg ofte til dagen jeg hadde i vente, ikke bare fordi jeg gikk på skole og var møkk lei av en påtvunget hverdag, men hovedsaklig fordi jeg ikke greide å ta grep om mitt eget liv. Jeg klarte ikke å kutte ut venner som brøt meg ned, jeg greide ikke å stå opp for mine egne valg, jeg greide ikke å leve livet mitt slik jeg ville. Jeg er ikke i mål enda, men jeg har kommet langt på veien.

Jeg husker 19-årsdagen min for et år siden. Det var en kjip dag, i grunn. Det var ikke noe spesielt som skjedde, jeg var bare så lei av alt. Alt jeg ville var bare å henge med bestevennene mine, spise god mat og hygge meg. I stedet endte det med at vi kranglet om bagateller og det ble egentlig bare en ganske kjip søndag. Mye av det var min egen skyld, men jeg visste ikke bedre. Sånn er det vel kanskje å være teenager og gå på videregående. Man er litt lost. Og det er helt okey. Mye har forandret seg siden 19-årsdagen min i fjor. Da jeg stod i den nye leiligheten min på Løkka med massevis av nye venner, deilig musikk og bobler i glasset tenkte jeg på hvor fantastisk det hadde vært å dele akkurat det øyeblikket med bestevennene mine fra Førde. Er det én ting jeg har sett etter videregående, så er det hvor sterkt bånd jeg faktisk har til de jentene. Vi har vært gjennom alt. Ja, alt.

“Ask yourself. Where do you wanna be in 5 years?”

20-årsfeiringen min var kanskje den vakreste dagen i mitt liv. Helt ærlig startet dagen ikke så bra, jeg satt på trikken hjem om morgenen og leste kommentarer. Av og til blir jeg så irritert, for det er så sinnsykt feigt av mennesker og sitte anonyme på nett og slenge dritt om privatlivet mitt. Jeg mener.. jeg har aldri fått så mange fine tilbakemeldinger på bloggingen min som jeg har fått de siste månedene, og det varmer hjertet mitt mer enn noe annet, men jeg har heller aldri fått så mange kjipe kommentarer som stikker i hjertet. Det er vel en del av leken, I guess? Jeg må bare tåle det. Så jeg prellet det av meg. Heldigvis endte dagen med bra mennesker, sommerfugler i magen og lykkerus.

Jeg håper bursdagsønsket mitt går i oppfylling.

Nå skal jeg på treeeeeeening! Fy fillern for en deilig søndag. Jeg har nettopp spist avokado toast til frokost med Oboy og nå sitter jeg i senga og skriver. PS! I morgen kommer videoblogg!

kristine 20 år

I går feiret jeg bursdag! Selv om jeg stod opp 07:00, endte jeg med å stresse hele dagen… haha, så innmari typisk meg. Dagen begynte med at jeg dro til St. Hanshaugen for å hente heliumsballonger! Tjohei!! Jeg så sikkert rimelig ensom ut der jeg stod på bussen med 10 gigantiske ballonger i hånden min. Haha, noen ganger liker jeg å fikse ting sjæl, bare. Etterpå var det rett i taxi for å kjøpe musikk-anlegg, men så viser det seg senere at en kompis av meg kunne fikse TRE Sonos-høyttalere, så nå sitter jeg her med 4 svære høyttalere i leiligheten. Fett!!! Blir ikke fest uten ordentlig musikk!!

Senere på dagen kom Kristina til unnsetning, og vi pyntet, laget drinker og gjorde alt sammen klart til kvelden. Den jenta der… jeg er så heldig som har henne. Virkelig. Jeg fikk en sånn bestevenn-relasjon til henne omtrent med en gang vi møttes for første gang. Nå er vi naboer. Det tror jeg må være et av høydepunktene i 2016!

Altså, jeg kommer ikke over hvor vakkert dette bildet er!! Ikke sant denne looken kler henne? Clean sminke med røde lepper. Og brynene hennes er jo bare… SMASHHHH.

Jeg fikk såå mange fine gaver i går! 

Superkoselig at Veronika også kunne komme innom selv om hun egentlig var opptatt i går. My bestiiiie!!

Vakre Maria, som jeg har gått i klasse med i 3 år på videregående. Vi var sidemates i mange, mange måneder! Rart å tenke tilbake på synes jeg, faktisk. Nå er begge to i Oslo – hun studerer, og jeg jobber. Videregående føles så fjernt… selv om det egentlig ikke er så lenge siden. Merkelig det der.

En av gavene jeg fikk – hjemmelaget vin!! Haha, jeg digger det.

Haha, jeg må bare ta dette bildet med fordi jentene mine i bakgrunnen ser SÅÅ bra ut!!

Sofie og Telma! Red lipstick squad. Jeg fikk den fiiineste leppestiften av dem fra Urban Decay – nå blir det masse røde lepper fremover altså. Thank you babes!

birthday party

Heeeeeii folkens!! Denne frøkna har IKKE glemt dere!! Jeg har bare hatt noen veldig hektiske dager, jeg har seriøst fartet rundt i 48 timer i strekk. Jeg kom nettopp hjem til en ganske bombet leilighet, men effektiv som jeg er ble leiligheten strøken på 30 minutter, hehe. Gårsdagen!! Jeg feiret bursdagen min for første gang siden barneskolen, og det var så fint å ha så mange fine mennesker samlet hos meg en hel kveld ♥ ♥

Kameraet er stappet fullt av masse bilder, jeg holder på å redigere dem nå – så de kommer i neste innlegg. Jeg har forresten fått FIRE anlegg på plass hos meg! Stakkars naboer sier jeg bare… Jeg tør nesten ikke å møte naboene mine i gangen nå, haha. Sååååårrrriii. Men man fyller jo bare 20 år en gang!


 

thursday

Leather, leather… and sunglasses! Jeg digger at solen har begynt å vise seg igjen her i Oslo, jeg tipper våren er her før jeg rekker å si ordet av det. Hehe. Derfor er det viktig å utnytte vinteren mens den enda er her – så i dag har jeg gått til Tryvannstua med en venn av meg, og denne gangen hang faktisk Bloggerne seg med også 🙂 Føret var sinnsykt isete, visse deler av løypa kunne man heller stått på skøyter, haha. Vi var cirka de eneste som hadde ski på beina i løypa, resten tok beina til fots. Men – det var gøy! Spesielt når vi kom frem til Tryvannstua og kunne drikke en kopp varm kakao og kjøpe seg en overpriset Smil-sjokolade. Beste med hele turen! Nå sitter jeg i ullundertøyet hjemme og er rød i kinnene, hihi. Jeg gleder meg til å gå enda mer på ski fremover!

I det siste har jeg satt meg mye på kaféer sammen med venner for å jobbe. Sinnsykt smart, jeg merker jeg blir mye mer effektiv med en gang jeg er utenfor husets fire vegger. Selv om hjemmekontor er dødsdigg det også! Litt variasjon skader aldri 🙂

Jeg bare MÅ dele dette fete bildet av Hanna. Vi møttes tidligere i uka for å catche up da hun var hjemme fra København – blir stadig mint på hvor gøy det er å henge med kreative og utadvente mennesker.

Processed with VSCO with b1 preset

Og så fra et bilde av meg her om dagen, hvor eg greide å lage den fineste hair bun’en ever! HVORFOR skal det være så innmari vanskelig? Denne laget jeg faktisk før jeg skulle ta meg en liten powernap, og jeg hadde ikke planer om å se slik ut, men så våknet jeg og bare “damn, my hair looks good!”. Er det flere som opplever det jeg gjør – at når man faktisk PRØVER å få en fin bun så går det ikke, men når man ikke tenker over det i det hele tatt så ser den råbra ut??

hvordan er det å bo i 1. etasje?

inneholder produktplassering

Hey! Jeg kom nettopp hjem fra byen med Kristina, vi har handlet inn champagne-glass, ballonger og litt partyeffekter til fredag. Dagene går så fort, synes jeg! Jeg holder virkelig ikke tritt med ukene lenger, plutselig er det ny måned og plutselig er det ny årstid. Da jeg gikk på skole synes jeg ukene gikk såååå innmari sakte, følte det tok en evighet før det var helg. Haha. Jeg liker at tiden går fort, egentlig! Men det skremmer meg litt også, for brått er jeg 21, liksom… Vil gjerne være 20 en stund kjenner jeg!

Forresten! Jeg har fått SÅ mange spørsmål om hvordan det er å bo i 1. etasje. Vet dere hva? Det er fantastisk!! Jeg har bodd i 4. etasje før, og selv om det kanskje er bedre for treningen sin del, er det SÅ digg å slippe å bære alle 4-pakningene med Pepsi Max opp alle de etasjene. Jeg stortrives i første, og jeg synes faktisk det er koselig å se folk gå forbi vinduet mitt på vei til jobb om morgenen. 1. etasjen er ganske høy da, så jeg ser kun toppen av hodet på de som passerer. Men altså… man har ikke sex i stua liksom! Med mindre man ønsker å bli filmet av naboene og ende opp på en pornoside. Jeg stoler ikke et fnugg på naboene mine etter den snikvideoen av meg på gata når jeg står med stativ og tar outfitbilder, haha. Hvis DET er interessant, tenker jeg… Sååå..

Rommet mitt er forresten på andre siden, så soveroms-vinduet går ut til bakgården. Det ser dere på bildet over her 🙂 Her vil jeg seriøst bo i maaaaaange år!!

Tusen takk for alle komplimentene på huden min for tiden! Mange av dere spør om jeg har gjort noen endringer i hudsminke-rutinen, og det har jeg faktisk ikke, gløden jeg har er takket være SkinRepair. Takk GUD for de tablettene!! Nå har jeg seriøst aldri kviser lenger, og for meg som har hatt problemhud i alle år er det helt magisk. Du får kjøpt dem HER.

Nå ligger jeg slengt i sofaen med Oboy og mandelmelk. H-e-k-t-a.