a night never to be trusted for emotions

“Your friends, your brain, your morals, your conscious, they all train you to not respond. But I’m gonna suggest that the next time you get a text from the one you love; respond. Just write back. When they ask you if you’re up, and you’re up, and you love them, just write back “yup, come over”. Life is just too short to play the game. Because if you really want somebody, you’ll figure it out later

If you love someone…” – John Mayer

It’s a Sunday night, a night never to be trusted for emotions

Ahhh. Dere må høre denne live-versjonen av Edge of Desire. Den lille talen han har i starten… SO touchy. Gåsehud. Har spilt den av så mange ganger at hodet mitt snart turner. Han fikk plutselig livet til å virke så enkelt. SÅ merkelig at bare noen få ord kan forandre synet på livet så mye. Synd jeg ikke har billetter til konserten i Oslo nå i mai 🙁 Dere som skal; KOS dere!!! Litt for meg også!

innflytningsfest

I går var en fiiiin kveld. Vi tok et par glass vin hos meg og spiste glutenfri Grandiosa (NAM!!), jeg hadde skikkelig helgefølelse og det var så deiiiilig. NSenkede skuldre, ingenting du skulle gjort utenom å bare kose deg. Etter hvert bestilte vi Uber, og jeg fikk et ordentlig “Fuuuuuckkk you” før han slang på røret fordi han ikke fant frem. Haha, wow, det er første gang jeg har opplevd noe sånt. Snakk om å ha lav lunte, ass! De fleste sjåførene bruker jo å være skikkelig snille, heldigvis 🙂 Vi kom oss avgårde til festen og der var det god stemning gjennom hele kvelden. Ah, de hadde balkong… Jeg vil ha balkong. Det er noe jeg virkelig savner i denne leiligheten. Nå er det stekende sol ute, så jeg skal få unnagjort litt jobb som haster – før jeg tar turen ut i det nydelige søndagsværet. Tenk at det er  MAI i morgen! Jeg husker denne dagen i fjor så sinnsykt, sinnsykt godt. Haha. Likevel er det ikke et eneste fiber i kroppen min som savner russetiden. Ikke et eneste… Men dere som er russ? Nyyyyyt! Det er en once in a lifetime-opplevelse… Virkelig.

yesterday was fun

I går var morrrrrooo!! Startet med å drikke litt vin hjemme i vinduskarmen fordi det er så sykt inspo. Nei da, det var bare digg. Vinduskarmene mine er jo så store at de fungerer som sitteplass. Jeg har fått til å koble opp YouTube til anlegget mitt, så ENDELIG kunne jeg blæææste DENNE versjonen av Slow Dancing In A Burning Room på alle høyttalerne. Mayer live er jo finere enn noe annet.. Denne sangen er jo egentlig skikkelig trist, men live-versjonen på Made in America Festival er SÅ.DEILIG.AT.JEG.ORKER.IKKE. Etter å ha spilt den av x-antall ganger var vi plutselig på Akershus festning i køen til en svær bursdagsfest.

Sandra Lyng var blant annet en av de som sang på scenen, og jeg ble så glad da hun trådde frem, fordi jeg DIGGER den dama. Så effortless, hun prøver ikke hardt i det hele tatt å bli likt – hun bare blir likt fordi hun er seg selv. Herlig dame! Her står jeg så klart ryddet plass fremste rad for en liten foto session. Haha, nei da. Det var en åpen spot… Jeg er ikke SÅ grusom. Jenter som driver og stirrer stygt på deg med et “hva faen driver du med”-blikk når du faktisk tør å stille deg opp og ta bilde med blitz på en fest fremfor mange mennesker – altså, FUCK YOU? Det eeeer så mange usikre jenter og det lyser altfor lang vei. Hadde det vært meg så hadde jeg spurt om jeg skulle hjulpet til med å ta bilde, liksom? Kan vi ikke bare være cool mot hverandre? (I det siste har jeg innsett hvor utrolig mange ulike situasjoner/oppførsler som bunner i usikkerhet…)

My boi

Jeg synes dette bildet var skikkelig uskyldig og søtt, hihi.

Nå spiser vi Grandiosa (lol) og suser straks avgårde på innflytningsfest. Weee! Ha en nydelig kveld xx

dette får dere se på God Kveld Norge

Dere får se et lite intervju av oss to! Hihi. Akkurat nå ligger en stykk fyllesyk Fabian i senga mi, det ble med andre ord en lengre kveld enn forventet i går. Olav Stubberud feiret 25-årsdagen sin med hundrevis av gjester og kul musikk til langt på natt. Dødsbra arrangert! Jeg er jo egentlig fortsatt syk, så jeg tok det rolig. Men det var hyggelig å hilse på både kjente og ukjente i går, jeg kjente egentlig ikke veldig mange men det gjør jo det hele bare ekstra moro. Det er jo bare å hive i seg et par drinks og begynne å prate med folk! Glad jeg har arvet den egenskapen av mamma, haha.

SE på disse skjønne jentene! Det er så hyggelig når dere kommer bort til meg!! Iiiih. Virkelig… I går også – dere som hilste på meg i går og slo av en liten prat, tusen takk. Jeg hører alltid om bloggere som får gjennomgå når de er ute på byen og folk er fulle, men jeg føler det helt motsatt for min del. Det er sjelden jeg blir så overøst med så mange fine komplimenter som når jeg er ute og treffer mennesker som leser bloggen min. Jeg er heldiiiig! Aldri tenk at jeg er for busy for å hilse, danse eller prate litt, som oftest vimser jeg bare rundt selv og aner ikke hvor vennene mine er uansett. Haha, det ender faktisk ofte opp med at jeg henger med folk jeg ikke kjenner heller – det er jo hyggelig da!! Jeg elsker å bli kjent med nye!!

Nå må vi komme oss ut i finværet. Sola skinner i Oslo i dag! Jippi! Vi skal i innflytningsfest hos Anniken og Anders i dag, så jeg må finne noe fint å ha på meg. Hmm, vi får se hva jeg ender opp med, jeg tar med kamera så dere får se i alle fall 🙂 Jeg tror det blir en bra kveld! Xx

dagens antrekk

adlinks

sko fra Nelly HER, bukse Levis Re-done, jakke Zara, hettegenser Urban Outfitters, lignende belte fra Nelly HER

Jippi! Dette har vært en såå fin torsdag! Jeg møtte en journalist på en kafé bare noen hundre meter fra leiligheten min 09:00, og i stedet for å sitte og gjøre intervjuet, noe som ofte kan bli litt monotont, gikk vi heller rundt på hele Løkka og langs Akerselva mens hun tok opp lyd på mobilen. 90 minutter med KONSTANT prating, jeg ble litt paff når vi sa farvel, for det føltes ut som om jeg hadde pratet hele sjelen ut av meg, og det hadde jeg vel kanskje også, haha. Jeg tror jeg er alle journalisters drøm, haha. Plaprer i vei. Jeg gleder meg sinnsykt mye til det kommer på trykk i Det Nye, og jeg gleder meg ENDA mer til å vise dere det. Her får dere se bildene jeg tok med Idol Looks (!!!), og så får dere komme veldig i dybden på meg. Tror aldri jeg har vært så ærlig i et intervju før, når jeg tenker meg om. Åh, dette blir gøyalt! Vi gikk så klart midt oppi en innspilling av Skam ved Akerselva på veien, spørs om jeg ikke kommer med i bakgrunnen, haha. Neiiii da. Men jeg digger skuespillerne – for en fin og dyktig gjeng!

Jeg har også vært i et spennende møte som jeg skal fortelle om i løpet av uken. Da jeg satt på bussen hjemover innså jeg hvor mange dyktige, kreative og GODE mennesker jeg har i livet mitt. Nesten utelukkende på grunn av jobben min… Det skal man aldri ta for gitt. Resten av dagen skal jeg bare ta det cool, prøver å bli helt frisk igjen til helgen, for da er det fest og moro på planen. Jeg kaaaan ikke være mer syk nå!

intervju og møte

Good morning, sweties! Ah, i går kom jeg meg i seng tidlig og det var så deilig. Jeg har begynt å sette av tid til å lese i stedet for å henge på mobilen før jeg sovner, og jeg presterte faktisk å sovne med boken i hånden, haha. (Det har vel og merke ingenting med selve boken å gjøre) Det er digg å være ordentlig trøtt – jeg er så glad for at jeg ikke sliter med dårlig søvn, for det har ikke jeg tid til. Nå sitter jeg med frokosten ved siden av meg og skal straks ut døren, først ut er intervju med et blad som dere finner i butikkhyllene (I will show uuuuu!), og så videre i et møte. Jeg er fortsatt småsyk, så jeg får ta ting i et rolig tempo. Det vil si: unne meg selv Uber fra A til B. Heheheh. Jeg får egentlig sykt dårlig samvittighet hver gang jeg tar enten taxi eller Uber nå, for når man har fylt 20 år og ikke er student går man bra å betale 349 kr til 708 kr (!!!!!!!) for månedsbillett med Ruter. HVOR grusomt dyrt!! Jeg vurderer nesten å kjøpe meg bil… Faktisk. Egentlig er jeg imot å kjøpe bil fordi det er så dyrt på alle mulige måter (bensin, parkeringsavgift, forsikring osv osv), men når jeg må betale sååå mye penger for å sitte på en trikk som for øvrig bruker dødslang tid begynner jeg nesten å vurdere det. Me får sjå! Vi snakkes senere i dag, nå må jeg ta på meg de varmeste klærne jeg har og komme meg ut. Jeg gleder meg til dette intervjuet 🙂

HAVE A WONDERFUL DAY

jeg skjønner ikke

Er det været? Er det en diagnose? Eller er det meg? Eller er det bare livet?

For en dag kan plutselig alt svartne for meg. Alle lysene, alle målene, alle høydepunktene og hele meningen med min egen eksistens bare forsvinner som sandkorn mellom hendene mine. Jeg prøver febrilsk å finne de frem igjen, for jeg vet jo så godt hva som gjør meg glad og hva som driver meg fremover, men så vet jeg plutselig ikke det lenger likevel. Det er som at kroppen min og sinnet mitt bare slukner.

Hvorfor kan ikke bare kroppen min hoppe av glede, slik den gjorde i går? Da jeg følte meg lett og fin og kroppen bare seilet avgårde som om livet skulle vært det enkleste i hele verden? Hvordan kan man gå fra å danse i gatene, smile til fremmede og glede seg til å komme hjem og lage middag med et glass rødvin – til å se verden i et trasig svart hvitt-filter?

Av og til er ting skikkelig mørkt og det bare skremmer meg litt

Det forsvinner sikkert like fort som det kommer. Men faen. Livet er merkelige greier. 

jeg har jo fått langt hår igjen!

annonse

Hår! Noe av det viktigste ved en person, spør du meg. Jeg har som dere sikkert vet, alltid vært utrolig opptatt av håret mitt. Det har vært “my thing” i alle år… Fint, langt, tykt hår. Det finnes en hel haug av produkter der ute, og jeg har egentlig aldri vært flink til å faktisk ta vare på håret mitt. Ikke før det siste året. Det ble etter hvert slitt og så ikke bra ut – så som dere sikkert vet, går jeg på tabletter som har hjulpet meg på lang vei. Sammen med disse tablettene som jobber innenifra med vitaminer, går jeg nå på et serum som jeg har gledet meg veldig til å fortelle dere om! Nemlig Hair Renewal Serum.

HVOR BLE DET AV DET KORTE HÅRET MITT?

Dere vet jo at jeg klipte meg “kort” for ikke lenge siden, for første gang i hele mitt liv? Jeg følte meg SÅ kort og det var skremmende helt i starten, men som mange av dere har påpekt den siste tiden så har jeg jo fått kjempelangt hår igjen. Allerede! Jeg tror faktisk jeg må klippe meg igjen ganske snart, for jeg trivdes med den korte lengden. Det ga meg en HELT annen look and I freakin’ love it. Men nå skal jeg fortelle dere om dette serumet jeg har prøvd en god stund som har økt både tykkelse og vekstfart på håret mitt, jeg har nemlig brukt det i ganske mange uker nå;

Alle mister hår og det er helt naturlig. Det kommer jo alltid tilbake – men noen ganger orker man ikke å være så innmari tålmodig, right? Hair Renewal Serum jobber utenifra, og inneholder ingredienser som aktiverer hårsekkene. Det kan brukes både som forebygging så håret vokser maksimalt hele tiden, eller så kan det brukes om du føler håret ditt er blitt tynnere og vokser saktere enn før – for å sette i gang vokse-prosessen fortere.

LETTVINT BEHANDLING HJEMME – BRA PRIS – ENKELT Å TA MED SEG PÅ REISE I TOALETTMAPPEN

Slik fungerer det:

  • Drypp forsiktig et par dråper av serumet i hårbunnen når håret er tørt
  • Masser inn serumet med hendene
  • La det tørke i et par minutter

…. and that’s all!

Seeeee da!! Ikke bare vokser håret i rekordfart, men det glinser. Gullhår som mamma pleide å si, haha!

“INVEST IN YOUR HAIR… IT’S THE CROWN YOU NEVER TAKE OFF”

UNIK RABATTKODE TIL MINE LESERE

Koden “HAIR200KU” gir deg 200 kr rabatt, om gjør at du kan kjøpe enten 1 hårserum for 490 kr, eller 2 hårserum for 790 kr. Weeee!

dagens antrekk

adlinks

Sko fra Nelly HER, Bukse Levis Redone, bluse Zara, lignende western belt fra Nelly HER, jakke Marzia Muratori

Mange av dere savner antrekksbilder her på bloggen, og nå er jeg SUPER-inspirert på klesfronten om dagen fordi jeg har fått fornyet garderoben min – so I’m finally back on track with those outfit posts guys! Nå er det jo blitt mye varmere ute også, så det er 1. gøyere å kle seg. 2. gøyere å ta bilder ute. La oss minnes alle de vintrene jeg har stått utenfor huset etter skolen og tatt outfit-bilder i kuldegrader :’)

Tirsdag! How you doing sweeties? Da jeg var på vei hjem fra flyplassen i går kjente jeg det helt plutselig: jeg er på vei til å bli syk. Dundrende hode og sår hals. Jeg så jo den komme i og med at jeg har kysset på kjæresten min da han var syk i helgen, selv om jeg innerst inne hadde troen på at det fantastiske immunforsvaret mitt ikke skulle la bakteriene ta meg. Velllll. Det skal veldig mye til for at jeg tar meg en “sykedag” og legger meg i senga med serier, slik har jeg bare vokst opp. Jeg elsker at mamma ikke har oppdratt oss til å være sveklinger (sorry… men seriøst) som blir hjemme fra skolen på grunn av litt hodepine. Noooope! Husker alle pratet om hvor “deilig det er å være syk og ligge hjemme med serier og godis”, og jeg bare HÆ? Når jeg er sengeliggende er det av med lyset og bort med alt av elektronikk. Det har kanskje gått litt for langt til tider da, for da jeg begynte å utvikle kyssesyken for 3 år siden dro jeg likevel på skolen uten å tenke meg om, og plutselig kom jeg der med HELT hovne øyner.

Jeg liker den egenskapen at jeg ikke synes synd i meg selv fordi jeg er litt dårlig, MEN, det er naturligvis utrolig viktig å kjenne på kroppen. Jeg har levd denne dagen som normalt, men i et rolig tempo. Blant annet har jeg redigert videoblogg til dere, skal få redigert den så fort som mulig – weee! Senere i dag er det Pad Thai Tuesday, og det KAN jeg jo ikke gå glipp av. Elsker at det er på tirsdager, for det er som oftest den dagen som føles mest… meningsløs ut? Det er lenge til helg og det skjer sjelden noe. Am I right? Vel, nå er det blitt en av mine absolutte favoritt-dager. JIPPIIII