BALKOOOONG!

Yeyyyy!!! Hatet at jeg ikke hadde balkong før! ENDELIG! (Nå kommer jeg i alle fall til å være mye hjemme. Skummelt)

Balkong!!! ER!!!! SÅ!!! DIGG!!!! Endelig kan jeg sole meg hjemme, og ikke i en park. Nå får jeg besøk av Helene, vi skal chille her litt før vi drar til byen og ser på interiør. Begge to er altfor gira!! Hun er sykt flink så det er gøy å ha noen å dele den lidenskapen med. Forresten, så ELSKER jeg at dere er like glad i interiør som meg! Housetour og interiør-shopping is coming up! Jeg skal vise dere de beste butikkene i Oslo. I går var jeg hos en sjukt flink rammemaker og fikk laget den fineste rammen jeg har sett noensinne (i brun!) på et fotografi jeg har printet ut selv på en fotobutikk. Det blir SÅ fint at jeg nesten ikke kan vente med å vise dere!

Okei, dere kommer til å elske det bildet faktisk. Nå har jeg fått hjelp av skikkelig flinke folk, så jeg skal anbefale videre. Får det på tirsdag eller onsdag! Kommer til å gå rundt og trippe til det, haha.

(JA JEG ER VELDIG GIRA FOR TIDEN)

Ha en fin lørdag, vi snakkes senere! X

i dag våknet jeg på St. Hanshaugen!

HERREGUD!

Er det ikke rart hvordan man plutselig bare våkner et helt annet sted? Sånn, nå er dette livet. Et helt nytt sted. Ny matbutikk, det er ikke lenger hun hyggelige som jobber på Rema på Grünerløkka jeg skal møte hver dag, nye naboer jeg støter på i gangen, prøver å gjøre et fint inntrykk, halloooo, jeg er ny her! Hei! Hei! Mitt navn er Kristine! Nytt kjøkken, jeg har ikke det samme systemet på kjøkkenskuffen her som i den forrige leiligheten, noen av kjøkkenskapene er så høye at jeg må ha stol for å nå opp, alt fremfor meg er nytt og jeg klumser litt på veien. Stod i dusjen og hadde glemt å pakke ut håndklærne. Jeg har FLYTTA, folkens! Herreguuuud! Alt gikk veldig fort for seg i går, jeg bestilte flyttebyrå så vi var ferdig på kanskje to-tre timer. Nå sitter jeg i fjerde etasje med vinduene åpne ut mot St. Hans-parken, herregud. Jeg bare smiler fra øre til øre. Nå falt plutselig ting litt på plass i livet mitt også, omsider. Kaotisk vil jeg alltid være, men nå kan livet mitt bare være så kaotisk det bare vil for jeg har alltid et hjem å trekke meg tilbake til. Det er det som er så deilig. Dette er mitt nå. Mitt! Grunnmuren min, stedet jeg alltid kan være trygg. Det har jeg bestemt meg for. Her skal jeg uttrykke meg, være kreativ, åpne hjertet mitt, jobbe, være glad og være lei meg. Det er plass til alt her. Jeg har en SKIKKELIG god følelse i kroppen her! Det føles bare veldig, veldig riktig.

Og da jeg våknet klokka 06:00 i dag fordi sola skinte inn de store vinduene mine var jeg så glad at jeg holdt på å gråte. Et øyeblikk helt for meg selv, jeg hadde ikke behov for å dele det med noen andre i hele verden, bare meg selv og alt inni meg. Dro av meg lin-sengetøyet og småløp inn på kjøkkenet, barbeint på tregulvet, laget meg kaffe og gråt. Gråt. På ekte. Herregud!!!!!! JEG HAR KJØPT MEG MIN FØRSTE BOLIG!

Og jeg begynner nesten å gråte igjen allerede nå, fordi jeg tenker på hvor heldig jeg er som har fått muligheten til å gjøre dette. Alt takket være dere. Herregud, det føles som jeg skylder dere alt i verden, vær så snill å komme på besøk for et glass rødvin med meg på balkongen. En og en. Jeg DØR. Dere er de beste i hele verden. Jeg sier ikke ” jeg elsker deg” ofte men JEG ELSKER DERE!!!!!!

Jeg lover å inspirere dere for alltid!! X

kvelds-løpetur

Annonse for LOUDS

Åååh <3 I går kveld ble en skikkelig fin kveld. Jeg hoppet nemlig i treningstøyet etter en lang dag og DET VAR SÅ DEILIG! Å løpe i gatene som snart ikke er nabolaget mitt lenger, nedover langs Akerselva. Jeg har minner rundt om i hele denne byen. På hvert eneste hjørne, på hver eneste kafè, i hver eneste gate ligger det følelser. Jeg er sjukt sentimental om dagen og det er fordi det er mye som forandrer seg i livet mitt nå, JEG SKAL FLYTTE! Dere vet at jeg legger ekstremt mye sjel i alt rundt meg, så det å flytte er for meg ekstremt dramatisk. Nå er jo jeg ganske dramatisk fra før også

Eller bare full av følelser

(Dramatisk OG full av følelser)

Anyway! Jeg elsker at jeg lever ut 16 år gamle Krisssy og ikke er redd for å ta med meg kameraet ut på gata. Hvis folk stirrer så tenker jeg bare at jeg sikkert ikke kommer til å se dem igjen. Så er det liksom ikke så skummelt likevel.

SE SÅ FRESH JEG ER!!! Klærne mine!!!

JEG HAR PÅ MEG KLÆR FRA PUMA XTREME PACK

ALT FINNER DERE HER!

Tights HER, topp HER, sko HER. Seriøst, jeg har valset rundt i de samme gamle treningsklærne i altfor lang tid nå, forstår jo FORT hvorfor treningslysten har blomstret nå i det siste. Jeg har jo de fresheste treningsklærne! Man får liksom litt lyst å bare gå ut der og vise det frem, haha. Jeg er kjempekresen på tights når det kommer til trening, denne her er helt fantastisk å gå med. Sitter som et skudd! (Og “strammer” ikke noe vondt sted, slik jeg ofte føler tightser gjør. Dritirriterende)

Elsker sminken jeg fikk!!

Nå ble jeg skikkelig gira på å blogge mer om trening, forresten!! Bare av å skrive dette innlegget! Det har jo liksom ikke vært rom for så mye annet enn følelser på denne bloggen den siste tiden (ha ha), men nå flytter jeg inn i min egen leilighet, livet kommer omsider på stell (på ekte denne gangen), så dere skal ikke se bort ifra litt treningsmas fra meg i sommer! La oss trene sammen!

Forresten, dere får med gratis handlenett når dere handler hos LOUDS! De er sykt fine. Elsker stoffet, jeg tar alltid med meg to på butikken for å handle <3 Klems!

HEI!

EN LITEN PAUSE FRA FLYTTING & JOBB

HEI! JEG SAVNER DERE!! UNNSKYLD! Det er ingenting i hele verden jeg hater mer enn å ikke blogge. For meg er ikke det “fri”, for meg er det TORTUR. Haha, jeg elsker jo å blogge. Denne uken er sykt hektisk men JEG HAR SÅ MYE Å DELE! Skal presse inn all tid jeg har 🙂

Jeg takler stress dårlig. Skikkelig dårlig. Det er derfor jeg elsker Løkka-livet som jeg kaller det, eller “hverdagen” kan man vel kalle det. Der alt er på stell, og jeg får tid til å lage god mat, skrive uten at noen venter på meg, høre på hele favoritt-albumet mitt, ta telefonen når folk ringer og løpe meg en joggetur langs Akerselva når dagen er ferdig. St. Hanshaugen-livet får jeg kalle det fra fredag av! Haha! Nei da, men det er jo alltid stress å flytte, men jeg fikk hjelp av verdens beste Helene i går så jeg er godt i gang. Vi dro på butikken og kjøpte søppelsekker, dro hjem, pakket mens vi skravlet høl i huet på hverandre, og BAM. Plutselig var nesten alt pakket ned. Deilig!!

Husker dere at jeg hørte så mye på “Det går over” av Trygve Skaug i høst? Gud, jeg får nesten gåsehud av å høre de låtene nå, fordi det tar meg tilbake til høsten og alt jeg følte da. Jeg har repostet noen av diktene hans her på bloggen min også, og er det ikke rart hvordan tilfeldigheter skjer.. plutselig sitter vi sammen på toppen av Oslo for en middag sammen. For en klok mann! Jeg føler meg så utrolig heldig som får møte alle disse menneskene på reisen min.

Takknemlighet tar deg langt

Veldig langt

(LOL. Legg merke til at jeg sitter med mobilen på Spotify og streamer egen musikk!!! Jeg ekke GOD)

Vakreste byen!! Jeg elsker Oslo så mye at det nesten gjør vondt!!! ELSKER OSLO!

Nå sitter jeg i treningstøyet og skal ut og løpe meg en tur. Faderullan så deilig!! Jeg ELSKER jo å løpe! Nesten ingenting får meg til å føle meg mer fri enn det. (Hjemme i Førde på Solheims-fjellet så klart, ingenting slår det)

jeg vet

De fine meldingene

og låtene du sender

De spiller ingen rolle nå

For du hadde hundrevis av dager på å elske meg,

mens du hadde hjertet ditt alle andre steder

Jeg er verdens svakeste for deg,

det vet du

En klem fra deg og isen rundt hjertet mitt smelter på to, kanskje tre sekunder

Men jeg må løpe min vei

ezgif_com_optimize_2

Jeg måtte gi slipp. To dager for meg selv, tenke gjennom alt, gå gjennom alle følelsene, litt kaotisk, veldig vondt, men veldig fint. Jeg måtte gi slipp i går, på ekte. Si til meg selv at vi aldri skal ses igjen. Jeg vil ikke glemme noe, jeg vil bare ha fred i hjertet mitt. Selv om det er det vondeste i hele verden, så kan jeg ikke lure hjertet, og sannheten er at jeg er livredd for å gå glipp av livet dersom jeg fortsatt hadde holdt fast på deg.

Sola skinner og jeg har fått et par til nye fregner. Mandag, ah, det er fortsatt noe så vakkert ved denne dagen at jeg våkner med et smil rundt munnen uten noen særlig grunn. Jeg må være fri nå, jeg må oppleve mer av livet, det er fortsatt følelser der ute jeg ikke har kjent på, mennesker jeg har til gode å elske. Mennesker der ute som jeg kanskje har passert på gata, uvitende om at vi skal holde rundt hverandre om et års tid. Hvem vet?

Jeg vet.

xx

Jeg har en nydelig uke fremfor meg! Endelig er helgen over (haha), jeg stod opp ekstra tidlig i dag så jeg kunne spise en lengre frokost. Og danse i speilet til de nye favoritt-sangene mine. Denne uka blir bra. Middager, fotoshoot, overtakelse av leilighet, for å nevne noe av det!!! Det er kjempehektisk men så utrolig spennende!

her bør du handle mat i Oslo!

# HOT TIP FROM KRISSSY!

A FOOD MARKET

OSTERHAUS’ GATE 8

Okei, dette er blitt mitt nye favoritt-sted i Oslo! Her får du kjøpt SÅ mye digg mat, til en helt fantastisk pris. All den maten du ikke får tak i på de vanlige butikkene! Dessuten synes jeg det er bra å støtte disse uavhengige butikkene, som blant annet selger mye frukt og grønt til en billigere penge, det skaper litt konkurranse til overfor de store kjedene. Anyway, dette er en STOR asiatisk dagligvare, og jeg er innom her nesten kanskje flere ganger i uka. Bare vær obs, for det er ikke absolutt alt som er billigere, så sjekk prisen før du hiver alt på båndet 🙂 Jeg har aldri handlet for mer enn 150 kr her, selv om jeg har fylt opp en hel handlekurv. Fantastisk!

Dette må du kjøpe!

RISNUDLER

GLASSNUDLER

GRØNNSAKSNUDLER (SJUKT GODT!! PRØVDE NÅ NYLIG!)

KORIANDER / PEPPERMYNTE MED RØTTER (VARER MYE LENGER ENN DE I POTTE HVIS DU LEGGER DET I KJØLESKAPET)

LIME! BILLIG! HOT AND SOUR SOUP MIX (HVIS DU ER GLAD I STERK MAT ER DENNE HELT MAGISK Å HA I MATEN. BRUKER DEM I HJEMMELAGET SUPPE OG I NUDLENE MINE)

SJØGRESS-CHIPS

Siden så mange har spurt. Jeg elsker denne sjappa, virkelig! Du får også kjøpt mye snacks i frysedisken, som foreksempel bao-brød. Jeg skal invitere til hjemmelaget bao-middag så fort jeg er på plass i den nye leiligheten min! Nesten hjemmelaget, da. Alle råvarene og sausene skal jeg tilberede selv. Om du ikke vet hva det er, søk opp bilde! Det er kanskje noe av det diggeste jeg vet. Du får også kjøpt fryste dumplings, blant annet. Mye digg!

cat eye sunnies

Annonse for LOUDS

HVILKE LIKER DERE BEST?

(DET ER 40-50% PÅ ALLE SOMMERVARER PÅ LOUDS.NO NÅ!)

THE BLACK ONES

THE WHITE ONES

bukse HER, jakke HER, genser HER (genser ikke på salg)

SVARTE FINNER DERE HER

HVITE FINNER DERE HER

Jeg ELSKER de hvite!! 

Beklager for at jeg ikke smiler på bildene, jeg har fått et kutt midt på leppa som gjør det helt umulig å bevege leppene mine, haha. Så slik så jeg altså ut i går! Null sminke, favorit-jeansene fra Levis og en oversized denimjakke over. Jeg har nemlig begynt prosessen pakke-meg-ut-av-leiligheten. Man vet liksom aldri helt når man skal begynne? For veldig mye kan ikke pakkes enda, som for eksempel klær og kjøkkenutstyr og håndklær og egentlig ALT. Jeg bruker jo alt i leiligheten, så ja, jeg prøvde å begynne i går i alle fall. Jeg overtar altså nøklene på torsdag allerede! Denne gangen har jeg valgt å gjøre det enkelt med flyttebyrå, jeg begynte å regne litt og så at det faktisk ble den billigste løsningen. (Og diggeste??? HALLO?)

Nå skal jeg fortsette pakkingen, og så ta meg en liten løpetur! Heia fornuftig søndag. Håper dere har en fin dag! X

jeg kan love deg en ting

x milano februar 18

Alt bare stoppet opp. Jeg så han for siste gang, løp, stod på 21-bussen på vei hjem i Burberry-frakken min med jævlig høy puls, hva skjedde nettopp? Stå i det Kristine, stå i det. Kom deg hjem. Noen jenter fra et utdrikningslag kom bort og ville ta et bilde med meg. Lørdag, litt fulle, de var søte. Så der stod vi, på 21-bussen mot Helsfyr. Hun ene skulle drikkes ut og gifte seg, hun andre hadde nettopp gjort det slutt med det hun trodde var hennes store kjærlighet. Han er min sjelevenn, og det vet han. Han kommer alltid til å være min sjelevenn, selv hvor mye vi såret hverandre. Løkka er tomt i dag, det føltes godt å gå alene nedover gata. Som jeg alltid gjør. Jeg går alltid alene, du ser meg sjelden med noen egentlig. Haha. Du tenker kanskje ikke så mye over det jeg sier til deg nå, men det kommer til et punkt i livet ditt hvor alt blir helt stille. Hvor det eneste du hører er din egen puls, og når du ser deg selv i speilet ser du så langt inn i dine egne øyne at du nesten blir svimmel. Du. Du, ingen andre. Så, hva nå? For første gang i livet må du lytte til den stemmen oppi hodet som egentlig prater til deg hele tiden, men som kanskje ble overdøvd av en kjæreste som aldri hørte deg eller en venninne som aldri helt var på samme bølgelengde som deg. Dårlig musikk på en fest du egentlig ikke vil være på. Plutselig hører du din egen stemme og ingenting annet. Jeg vet ikke når eller hvordan det skjer, men jeg kan love deg at det er verdens mest behagelige ting som kommer til å skje deg noensinne.

For plutselig kan du høre på den låten du elsker så mye,

og lytte til teksten for første gang

Det er verdens mest fantastiske følelse

Jeg lover deg det av hele mitt hjerte

6 tanker på en onsdag

TANKER JEG HAR HATT I DAG

Jeg blir glad av å tenke på Sari. Hjertet mitt vokste for den jenta, jeg har en følelse på at vi kommer til å ha noe med hverandre å gjøre selv om vi bor i to forskjellige byer akkurat nå. Jeg vet ikke, jeg blir bare alltid så glad når jeg får en melding av henne, når hun sender meg bilde av en kjole hun har på seg og skiver “Krisssy kjole”. Haha, vi kjenner hverandre så godt, alt vi trengte var 16 dager i Milano. MIN FINE BLOMST som jeg pleier å kalle henne. Hun er det

De siste ukene har jeg vært skikkelig flink til å bruke maten jeg har her hjemme i stedet for å handle på butikken. Tenkte det kunne være smart før jeg flyttet, så sparer jeg penger og planeten og flyttelasset mitt

Fra nå av skal jeg handle med kun kontanter. Herregud, det er verdens mest geniale ting. Det var det faktisk Sari som pratet om da vi gikk gatelangs i Milano i februar, og jeg kom plutselig på det i sted da jeg skulle kjøpe Q-tips på butikken. Når man har pengene fysisk i hånden får man mye mer forståelse av hvor mye penger man faktisk bruker, i motsetning til når man drar kortet og ofte ikke engang tenker over at penger forsvinner fra konto

I morgen skal jeg på Universal Music sin sommerfest og jeg gleder meg skikkelig! Jeg dro ikke i fjor fordi jeg nettopp hadde kommet hjem fra Kroatia og var skikkelig sliten etter å ha reist. (Og fordi jeg og min eks hadde post-depresjon etter å ha avsluttet turen med å være i Zagreb i 3 dager. Det var som å feriere på et gravsted, for et grusomt sted å befinne seg. Kanskje det var tid og sted som var feil, jeg ble bare helt kvalt av å være der. Utenom da vi dro på Museum Of Broken Relationships, som var en opplevelse jeg kommer til å ha i hjertet mitt for alltid. Jeg visste at forholdet våres ville ta slutt allerede da og derfor var det ekstra spesielt å være på et museum fullt av knuste hjerter.) Anyway, i år skal jeg på Universal Music sin sommerfest, og jeg GLEDER meg! Du vet, sånn ekte glede seg!! Det er så deilig å se frem til ting!

Jeg glemte å kjøpe dopapir. FANKEN! Jeg visste det var noe jeg hadde glemt! Rekker jeg butikken før det stenger? Jeg synes egentlig det er sykt hyggelig å gå på butikken sent, når det er blitt litt kjølig og vinden blåser i håret. Lysene i blokkene skrur seg av, byen sovner. Ahhhh. (Dette er da Kristine Ullebø som elsker livet så mye at hun til og med synes det er idyllisk å dra på Rema 1000 for å handle dopapir)

I morgen skal jeg stå opp 06:45, spise en digg frokost og jobbe så mye som mulig før jeg drar på Fitting klokka 11:00 hos Onepiece. Jeg ble booket inn som modell for dem nå i slutten av juni, samme dag som jeg har overtakelse av leiligheten min. Som dere sikkert forstår; det skjer mye om dagen. Men det er gøy!!

TAKK FOR AT DERE ER SÅ GØY Å BLOGGE FOR OM DAGEN. HERLIGHET, JEG VIL BLI VENN MED DERE ALLE SAMMEN, DERE VIRKER LIKE FETE SOM MEG

(LOL)

MEN JA

ILU

oljete hud og bloggerne og haute couture

EN FIN TIRSDAG!

Herregud, jeg har utvilsomt den feteste gjengen med lesere. Aner dere hvor mange tips fra dere som har hjulpet meg her i livet?! Haha. I dag fikk jeg tilsend et bilde på Instagram DM av tips til pålegg på knekkebrød, liksom. Prøvde det etterpå, digget det. You da best

Og siden vi er inne på det, er det noen som har tips til oljete hud? Jeg reagerer alltid så mye på værskifte!! Det er OLJE i ansiktet mitt, liksom. Sliter ikke med kviser lenger, men jeg har av natur ganske fet hud, og nå ved overgang til sommeren er det helt crazy tilstander. Jeg kommer til å gjøre litt research på YouTube før jeg legger meg (jeg er så sykt nørd på sånt der), men det hadde vært prima om dere hadde noen ekspress-tips til meg. Drikke enda mer vann?? Smøre olivenolje i ansiktet?? JEG ANER IKKE

I dag har jeg hatt en skikkelig fin dag. Filmet en episode Bloggerne med Håkon, vi lo så mye at jeg har vondt i magen nå. Den fyren der ass, he knows me TOO WELL. Spist sushi, sunget til gamle sanger her hjemme, jobbet, ryddet, fikset og stelt i stand.

(JEG ER FORRESTEN PÅ OPTION FOR ET HAUTE COUTURE SHOW I PARIS I STARTEN AV JULI!)

Døøøøøøør. Jeg kommer garantert ikke til å få jobben, men bare å være på option synes jeg er fett, haha. *holder forventingene lave*