tyske bunkere

På fredag dro jeg og Kong Halvor (som er det jeg føler er mest naturlig å kalle han) til Østmarka. Vi er i samme management under samme agent, og da jeg overhørte i pausen under et foredrag på Egmont for en ukes tid siden at han utforsker mystiske steder både i og utenfor Oslo ble jeg skikkelig fascinert. Så, det endte med at vi dro til Østmarkseteren hvor det ligger tre ulike bunkere, en av dem under selve restauranten på seteren der, hvor fantastisk er ikke ordet seter forresten. Seter, seter, seter . . . Jeg elsker alt som tar oss tilbake noen tiår i tid, det er så deilig å forsvinne litt fra 2018 noen ganger. Da vi kom frem lå det allerede en bunker som er adressert på Google Maps fra før av, men vi fant tre til og kom oss inn i to av dem. Hvor gøy er ikke det! Tenk å stå inni et bygg som Terboven har bygget. Her var tyskerne og oppholdt seg under krigen, nå er det helt tomt og jeg og Halvor står her en solskinnsdag i slutten av september. World War II In Colour på Netflix anbefales for deg om du liker historie, det er 13 episoder på en times tid hver og helt fantastisk bra laget. Jeg har sett serien to ganger, ble ferdig med siste episode i går.

Sånne her ting gjorde vi da vi var små, husker dere det? Konstant nysgjerrige på noe nytt, løp rundt i skogen og fant rare ting, gamle deler av skjeletter for eksempel, en gang ble det funnet Vikingsverd langt ned i sandkassen på barneskolen min. Jeg gikk på en gammel barneskole, over 100 år gammel. Noen ganger er det bare en helt vanvittig rar tanke når man står på samme mark som det har vært krig og elendighet.

Og så begynte vi å prate om… hva om det blir krig i Norge? Hva OM det faktisk blir krig i Norge? Jeg har vokst opp i så vanvittig trygge omgivelser at det nesten er helt surrealistisk for meg, men det er jo interessant å tenke på, hvordan vi hadde taklet det. Overlevelsesinstinkt er vel det eneste som kommer opp i hodet mitt.

en av de beste dagene denne uka

Annonse for LOUDS

To blide jenter som er glade for sol.

Denne ullgenseren i merino bruker jeg hver dag for tiden. Kjempedeilig å ha under store gensere.

Jeg drikker egentlig aldri svart kaffe på dagtid, kun på morgenen, men når man sitter ute på kafé i september er det obligatorisk med en svart kaffe mellom hendene å varme seg på. Jeg leste på en av mine favoritt-matblogger (juliesmatblogg.no) at Bristol visst nok skal ha den beste kakaoen i byen, så jeg har booket det inn i kalenderen min denne helgen. Smeltet sjokolade skal det visstnok minne om.

Fine, fine Madde. Hun alltid tenkt at hun har et så deilig ansikt å hvile øynene sine på. Helt unik, er hun. ANTREKKET HENNES: BUKSE HER, GENSER HER, KÅPE HER, SOKKER HER, SKO HER

Etter tre timer i sola, en kaffe, en te av bær, mye latter, D-vitamin-påfyll og noen nye fregner i ansiktet dro jeg videre på trening. De siste tightsene jeg har vist dere fra LOUDS er helt fantastiske, som å trene i fløyel, nå trenger jeg kanskje aldri å kjøpe meg tights igjen noen gang igjen. Jeg bruker klærne mine i årevis og synes det er en fin ting å gjøre. Uansett, denne sitter deilig i livet, uten noe søm nede ved anklene, det føles på en måte som om du ikke har den på deg egentlig. I tillegg sitter den veldig pent på.

ANTREKKET MITT: TIGHTS HER, SKO HER, HVIT ULLGENSER HER, GRÅ ULLGENSER HER

Forresten, favorittene mine på LOUDS finner dere her!

svar på spørsmål

HVORDAN ER MORGENRUTINENE DINE? Den siste måneden har jeg stått opp 06:15, og da legger jeg meg 22-23 kvelden før. (Jeg kan ikke sove mer enn 8 timer) Brygger kaffe, drikker en kopp og synes det er verdens deiligste kaffekopp i løpet av dagen, lager meg frokost og leser nyhetene. Hiver meg i dusjen, sminker meg og spiser enda litt til før jeg går ut døra. Haha, jeg er KJEMPEsulten på morgenkvisten, jeg forbrenner alt så raskt da også så jeg kan lett spise to måltider før jeg er ute av døra. Så ja! Jeg elsker rutiner, det gjør meg produktiv og glad og mer “på”.

HVILKE VINTAGE-BUTIKKER HANDLER DU MEST PÅ? Velouria Vintage og Ma Vintage her i Oslo. Jeg finner også ting på Fretex i blant, men jeg synes det er vanskeligere å finne klær i kvalitet der. Velouria selger alt fra rocke t-shirts til cowboy-sko til vintage Valentino / Armani / Isabel Marant. I det siste har jeg også bare begynt å titte på finn.no og Tise, søk på favoritt-brandet ditt og du finner en hel verden av utvalg. Kjempegøy!!!

SYNES DU DET VAR VANSKELIG Å FINNE SIN PLASS I OSLO? Nei, egentlig ikke. Når man blir kjent med byen er den ikke så veldig stor likevel, og det synes jeg var litt deilig å innse. Nå begynner jeg jo å tenke “jeg vil til New York og være fullstendig lost i en stor by!!!!”.

SKAL DU STUDERE NESTE ÅR? Ja, jeg tenker det. Hvis jeg bor i Oslo kommer jeg garantert til å studere, hvis jeg flytter til Paris / New York kan det hende jeg studerer der også. Jeg tror vi bloggere har veldig godt av å enten ha en “normal” jobb eller studere på et eller annet tidspunkt, det er noe jeg har tenkt mye på i det siste og pratet med Håkon om. Jeg har godt av å bli kjeftet på av en sjef, få servert harde utfordringer i hendene og måtte lære meg noe helt nytt som ikke handler om å ta bilder eller å sminke seg. Det er ekstremt sunt å være en del av et miljø som handler om noe helt annet enn seg selv, det kan være veldedighetsarbeid, et studie hvor du blir flink i et felt, en jobb hvor du jobber for noe eller noen. Å være sin egen sjef er jo drømmen, jeg elsker det jeg driver med og har lyst å gjøre det her for alltid, men jeg kommer til å gjøre andre ting ved siden av også, rett og slett fordi det jeg frykter mest er å bli stuck i et univers som kun handler om meg selv. Det er mitt ultimate skrekkscenario. Det er ikke rart angst og psykiske lidelser florerer rundt i denne bransjen, man har jo så vanvittig mye tid til å tenke på seg selv at det er skummelt.

Tenk før i tiden. Da jaktet man etter mat i skogen, man måtte bære tunge bøtter med vann fra brønnen og hjem. Bare det å koke opp vann tok lang tid. De hadde ikke noe særlig tid til å tenke på seg selv, og jeg tenker bare…. noe så befriende.

HVORDAN LAGER DU GIN TONIC? Det har jeg laget en video på HER! Bytt ut Schweppes sin Tonic Water med Thomas Henry sin med Elderflower-smak. Smaker mye bedre 🙂

HVEM ER BESTEVENNINNENE DINE? Sela. Det føles som vi har kjent hverandre i årevis og vi har en kjemi jeg aldri har opplevd før. Vi går nedover gata med like steg, samme attitude, ser på hverandre og vi trenger ikke å se et ord før vi braser sammen i latter. Vi skal være crazy moms sammen som drikker rødvin mens ungene er lagt. Helene. Vi ble spleiset sammen før Fashion Week i januar og ingen av oss trodde vi skulle bli gode venner, etter hvert som månedene gikk ble vi bedre og bedre venner, vi hjalp hverandre gjennom hvert vårt brudd og til slutt ble hun den jeg prater i telefon med hver dag. Hun er også den jeg henger med omtrent hele tiden, vi skal på konsert sammen i kveld og hun er forresten en som alltid vet hva hun skal si om jeg trenger hjelp. Nora & Mari. Tvillingene som har vist meg rundt i Oslo, leger og fashionistas på en og samme tid, de har lært meg mye de to jentene. Like høyt energinivå som meg og vi ler alltid høyt og prater alltid høyt og gjør ALLTID noe når vi er sammen, vi sitter sjeldent stille. Sari. En jente jeg fikk beskjed om å dra sammen med til Milano, første samtalen vår på Facebook var da vi måtte finne Airbnb. Plutselig satt i i leiligheten i Chinatown i Milano og delte de neste 16 dagene med hverandre, og det var starten på et vanvittig vakkert vennskap. Julie. En av de første ekte venninnene mine i denne byen, jeg ble invitert i bursdagen hennes via Snapchat fordi hun visste at jeg ikke hadde så mange venner, hun studerer arkitektur og har vært den personen som har holdt meg atskilt fra bransjen jeg jobber i, jeg ble kjent med venninnene hennes som også studerer og vi dro på fester og hytteturer på Sørlandet sammen. Hanna, som også var en av mine første venninner i byen, meg og Julie sin felles venninne, hun var den som fikk meg til å føle meg trygg fra dag 1 i denne byen, jeg ble invitert med på de gøyeste hjemmefestene med venninnegjengen hennes da jeg var helt ny i Oslo. Jeg husker fortsatt det sjukt morsomme vorset i Pilestredet, jeg husker ikke hvor det var fordi jeg var så lite kjent men de følelsene jeg hadde i meg på den tiden var helt magisk for en jente som kom fra lille Førde. Hanna har bodd i København men kommer hjem NÅ! Og det gleder jeg meg veldig til.

Herregud. Jeg har fått skikkelig gode venner.

HVORDAN BLE DU GOD I PIANO? Jeg er langt ifra god, men jeg begynner jo å komme meg. Vet dere, jeg har faktisk fått helt sinnsykt mange gode tips fra blogglesere når det kommer til pianospillingen helt fra starten av, flere har også tilbydd seg å hjelpe meg hjemme hos meg og det setter jeg umåtelig stor pris på. Vurderer å gjøre det, hvor koselig er ikke det en sen høstkveld 🙂 Piano er en av de tingene som får meg til å glemme alt rundt meg, og jeg føler aldri at det var noe annet jeg burde gjort når jeg sitter og spiller. Aldri. Vel, jeg tok pianotimer på Musikkskolen ved Schous plass og synes det var vanvittig gøy, læreren min Jakob var megadyktig og for meg ble det en skikkelig koselig rutine. Der lærte jeg grunnleggende noter og innså at barna mine skal få noter inn med teskje fra de er små. Uten tvil. Nå spiller jeg fra noter og gehør, vurdererer å bli enda flinkere på noter så jeg kan lese et noteark uten noen problemer, det hadde vært deilig.

Du må bare spille mye. Spill når du våkner, spill før du legger deg, så våkner du og du husker alt fra dagen før. Det er en skikkelig deilig følelse. Plutselig blir fingrene på et eller annet magisk vis lengre. I starten var fingrene mine stive som tømmerstokker, nå flyter de mer over pianoet. Trening, trening, trening 🙂

HVOR MYE GIKK LEILIGHETEN DIN FOR? Den lå ute for 4.8, jeg fikk den for 4.6. Noen ganger synes jeg det er helt sprøtt å tenke på at jeg har kjøpt noe så dyrt, min egen bolig!! Jeg eier disse kvadratmetrene i byen, på samme måte som mamma og pappa eier huset, hagen og garasjen hjemme i Førde. Jeg våknet her for første gang en solskinnsdag i sommer, og jeg kommer til å huske den følelsen jeg hadde inni meg den morgenen for alltid. Det var helt unikt, jeg har aldri kjent på en sånn glede før, noen gang. Stolt fordi jeg klarte dette selv, egenkapitalen hadde jeg spart opp etter 8 års blogging og hele lånet står på meg, jeg har ikke mamma og pappa som garantister. Ydmyk, fordi jeg har fått verdens beste støtte opp gjennom årene fra menneskene rundt meg. Familien min som alltid har vært gode støttespillere, og ikke minst dere som har vært med meg hele veien. Jeg hadde aldri sittet i denne leiligheten denne lørdagen og skrevet til dere nå hadde det ikke vært for dere, og det synes jeg er viktig å minne meg selv på hver eneste dag. Takk. Jeg er helt vanvittig glad i dere, seriøst.

DENNE !!! FØLELSEN !!!

HVA VIL DU KALLE DIN STIL? HVA MÅ JEG SØKE OPP FOR Å FINNE INSPIRASJON TIL KLÆR SOM LIGNER KLÆR DU GÅR MED? Isabel Marant. Uten tvil!! Og Dolce Gabbana.

HVA VAR DET SISTE DU LÆRTE? Jeg innså nylig at man ikke kan bære andre mennesker sine problemer. Samvittigheten min kan være min største fiende, jeg føler ofte at jeg står til ansvar for andre, og det har sikkert du som leser dette også følt på utallige ganger. Men blir man helt utslitt av det til slutt. Jeg ELSKER å hjelpe andre, og stiller alltid opp for vennene mine (de stiller alltid opp for meg også), men du kan ikke redde alle her i verden. Du skylder ikke noen noe når alt kommer til alt, og det er helt lov å si nei. Vice versa. Bare vit det. På samme måte som du fikser deg selv, klarer også andre å fikse seg selv.For meg er det veldig befriende å forstå at alle de sosiale reglene jeg har laget oppi hodet mitt egentlig ikke finnes, det er ingen som sier at du MÅ svare på den meldingen med en gang, at du MÅ være tilgjengelig på mobilen, sånn for å ta et konkret eksempel. Jeg håper noen kan finne en like stor ro i det jeg skriver nå som jeg selv har fått. For det er veldig deilig 🙂

Om dere har spørsmål til neste runde, legg igjen kommentar her i dette innlegget! SMASK ♥

alt mulig

Okei, i dag prater jeg litt om alt mulig:

Har spilt piano i et år nå og har aldri vært mer glad å komme hjem etter en lang dag. Som oftest klør det i fingrene mine når jeg nettopp har lært meg et nytt stykke, jeg vil bare spille og spille og spille. Sitter på bussen og ser for meg notene og akkordene, spiller på en måte i hodet mitt.

Kjøpte meg en ny topp og tenker at denne har jeg helt lov til gå med. Tusen takk for alle tilbakemeldingen etter Bloggerne-episoden med debatten, jeg ligger på kveldstid og tekster med dere på DM, skikkelig koselig. Denne debatten er så viktig og jeg vil forresten mens vi er inne på det bare presisere at jeg også er enig i mye av argumentasjonen på andre siden av saken, jeg er ikke svarthvitt. I utgangspunktet synes jeg Ulrikke kjemper en god sak, og Kristin Gjelsvik var kjempefin på debatten, løsningsorientert og balansert. Hun har mange gode poeng. Rabattkoder på plastisk kirurgi og inngrep er helt på hodet og ræva, det at jeg for eksempel fikk sponset leppeinjeksjoner og reklamerte om det her på bloggen (= oppfordret dere til å gjøre det samme) ved noen tilfeller er noe jeg angrer skikkelig på. Det var umodent og egoistisk av meg, jeg valgte heller å få den behandlingen gratis enn å være et godt forbilde og det kan jeg aldri ta tilbake. Beklager, skikkelig. Hadde jeg kunne gått tilbake i tid hadde jeg aldri gjort det, men det eneste jeg kan gjøre nå er å stå for det jeg gjorde og bli et bedre forbilde. Debatten er stor og omfattende og det er vanskelig å få ytret alle sine synspunkter slik at man ikke blir misforstått, men bare vit at jeg er ikke 100% “jeg gjør hva jeg vil”-opplegg. Jeg kommer alltid til å stå for at man skal få vise frem sin egen kropp, for det er INGEN grunn til å skjemmes over det som bærer oss hver dag, men jeg vil gjerne signere en ny varsom-plakat som skal skåne unge lesere for unødvendig press, som for eksempel plastisk kirurgi / detaljerte beskrivelser av hvor mye mat man spiser i løpet av en dag. I årevis har jeg fått spørsmål om å legge ut video av matrutinen min i løpet av en dag, og det kommer jeg aldri til å gjøre. Jeg spiser når jeg er sulten og så spiser jeg til jeg er mett.

Det er stor forskjell på å oppfordre lesere til å spise en viss mengde mat, og legge ut oppskrift på favoritt-pastaen sin for å inspirere og dele matglede. Så, ja. Jeg er ikke svart-hvitt. Noen friheter nekter jeg bare å bli tatt fra meg, det står jeg for og det vil jeg alltid gjøre. Om Ulrikke blir syk av å se ryggen min på et bilde må hun søke alvorlig hjelp, ikke be meg om å slutte å leve.

ÆRLIG talt.

Nå ble det veldig rart å snakke om bootsene mine. Men ja, her er de nye bootsene mine og jeg vet med meg selv at disse kommer til å bli brukt helt til de går i stykker. Herregud. De er helt perfekte, de er det. Behagelige å gå i, kan brukes under slengbukser, til bare ben, jeans, de passer til absolutt alt. Livet mitt ble et halvt hakk bedre i går da disse kom inn i livet mitt. De er fra merket Via Vai, et skomerke jeg nettopp oppdaget.

Om noen vil ha dette Vogue-bildet billig forresten, rop ut. Det er kjempefint men passer ikke inn i leiligheten min.

Nå skal jeg til Østmarkseteren i finværet. Kamera er med, jeg skal fortelle dere hva jeg skal etterpå!! Og så drar jeg en tur på Egmont, jeg fikk nettopp melding fra agenten min om at det er vin på kontoret klokka 15 for å feire at det er helg. Jeg tror ikke jeg kan drikke noe, skal jo rett til tannlegen etterpå, men det er koselig å se gjengen uansett. Jeg er på Egmont nesten hver dag nå og det har gjort så sjukt stor forskjell på arbeidsrutinene mine. Positivt, altså. Jeg har et helt annet overskudd og det er mye deiligere å komme hjem, jobb og privat blir plutselig litt mer atskilt og det tror jeg at jeg har veldig godt av. Rutiner og et godt arbeidsmiljø gjør meg skikkelig lykkelig!!! 

<3

pariserflette

I går var det en skikkelig pen september-dag i Oslo, en sånn dag som minner meg om alt godt. Kaffe på krus som smaker ekstra deilig fordi det er kjølig ute, armer rundt meg, sol som fortsatt varmer ansiktet litt sånn som den gjorde i juli. Jeg sov med pariserflette i natt og tenkte, hm, hvorfor ikke bare beholde den da jeg våknet. Selv om den er litt rufsete. Ser ut som jeg Kristine på 6 år igjen, tenk alle de morgen jeg og mamma stod ved speilet på badet og hun flettet meg før skolen. Følte meg så fin med de rosa spennene med blonder på som jeg hadde fått i julekalenderen, tenk hvor mye de små tingene betydde alt i verden for oss da vi var små. Jeg sluttet tidlig å ta imot haugevis av sponsede klær, klart var det stas, men det ødela til slutt den gleden jeg alltid har hatt for å kjøpe eller få noe nytt. Du vet den genseren du har ønsket deg SÅ lenge! Og så kjøper du den og du er i lykkerus de neste dagene. Nå hentet jeg nettopp noen sko jeg kjøpte brukt på finn.no som jeg har lett etter i lang, lang tid, og jeg måtte åpne opp posen på vei hjem fordi jeg var så glad. Jeg skal ta en kaffe med Louise etterpå og vi skulle egentlig møtes her hos meg, men jeg har så lyst å gå i de nye skoene at jeg spurte om vi heller kunne møtes på Bislet på en kafé <3 Haha, ååå, jeg skal vise dere dem. De er SÅ kule og kjempebehagelige og passer til alle klærne mine. Perfekt hæl, perfekt tupp med litt spiss, ah. Jeg er skikkelig glad nå!!!

… selv om min 3. visdomstann har begynt å vokse ut (skjevt) og jeg må til tannlegen i morgen og trekke den. Før ville jeg stresset med det, nå er jeg hakket mer rolig enn den tidligere versjonen av Kristine ville vært. Ringer mamma på vei hjem fra møtet i dag og synes så klart synd i meg selv, mamma er utdannet sykepleier (jobber nå som leder for barn poliklinikk, hun er så flink) og har alltid vært den som gir meg varmen jeg trenger når jeg er syk. For tre år siden var jeg på shoot i Stockholm mens hele ansiktet mitt hovnet opp på grunn av visdomstannen som vokste ut skjevt nede, året etter måtte jeg operere bort visdomstann nummer to på sykehus når jeg egentlig skulle vært hjemme og øvd til matte-tentamen, nå er jeg i alle fall hjemme, i min egen leilighet, i trygge Oslo. Som for øvrig så helt fantastisk ut i går. Jeg og Madde satt ute i solen i Prinsens gate i tre timer tror jeg. Litt vind og litt sand fra veiarbeidet som fløy rundt, men vi kunne ikke annet enn å glise der vi satt 26. september med sola skinnende på oss, som om den skinte kun for oss. Tenk at det ikke er mer enn det som skal til, noen duse solstråler i september. Livet danser for meg for tiden, jeg tror kanskje det er jeg som har laget koreografien. Ja, det er nok jeg som har laget den.

Jeg fant havregryn bakerst i skapet mitt som jeg har tatt med meg i hele to flyttelass, jeg hadde helt glemt at havregrøt eksisterte. De glutenfrie, fra da jeg bodde i den hvite leiligheten på Grünerløkka. Det er lenge siden, det. 2017-lenge-siden. Nå spiser jeg jo ikke glutenfritt lenger (jeg spiser all mat som finnes i hele verden, utenom kjøtt, så klart), men jeg laget meg en skål med frosne bær, honning, et dryss salt i kokingen og gresskarkjerner på toppen. Nammenam. Man blir jo så deilig mett av det, hvis man spiser en god skål. Perfekt nå som jeg trener en del og har behov for et stabilt blodsukker. Skal kjøpe de økologiske når denne pakken er tom, jeg kaster ikke mat.

fra 30 til 3 grader

De siste sommerbildene, jeg hopper ut av dusjen klokka sju og løper naken til rommet mitt med turban på hodet for å hente den store ullgenseren min, kan nesten ikke huske hvordan tredve plussgrader i Oslo føltes. Levende lys er blitt obligatorisk på kveldene og jeg innser dessuten at jeg trenger lamper i taket, jeg vet ikke helt hvilke jeg vil ha egentlig, lysekrone-idéen kastet jeg fort fra meg. Det er ikke helt meg lenger, hva nå enn det betyr. I går kjøpte jeg meg to par Via Vai boots, et i svart og et i brunt, og klipte håret mitt så mye at hestehalen min er kort nå. Jeg glemte at jeg var hos frisøren i går da jeg våknet tok det noen sekunder å orientere hår-situasjonen. Harlem er den eneste som har rørt håret mitt siden jeg var 13 år, om han noensinne flytter fra byen må jeg lære meg å klippe meg selv for det er ingen andre enn han jeg stoler på. Før jeg forlater stolen gir han meg alltid wavy VS-krøller som får meg til å føle meg så pen at jeg helst ikke dusjer håret de to neste dagene.

Nå har jeg jo nettopp dusjet og angrer litt. Gleder meg til yogatimen i dag fordi jeg har fått meg en usannsynlig behagelig yogatights, kanskje mest gleder jeg meg til å gå hjemover etterpå i ayurvedisk såpe-duft som lukter helt til dagen etter, håper det snart blir stjernehimmel for da pleier jeg å stå på Riddervolds Plass ekstra lenge og bare titte opp på himmelen.

Nå skal jeg møte Madde i byen! Snakkes senere 🙂 X

svimmelheten av frihet

PHOTO SIMEN ULVESTAD

Jeg satt på Helsfyr T-bussen hjemover i går kveld, studerte menneskene rundt meg som vanlig, ble småirritert fordi en mann stirret på meg men gadd liksom ikke å gjøre noe med det, jeg kom til å tenke på et spørsmål jeg fikk i kommentarfeltet for litt siden. “Er livet virkelig så flott hele tiden?”, hvordan kan du spørre om det tenker jeg for meg selv, men ja, jeg forstår jo.

Når jeg har det skikkelig skikkelig kjipt,

Du vet sånn du ligger i senga og gråter og føler at livet jobber imot deg

Det gjør vi jo alle en gang i blant

Vel, det hender at jeg ligger i sengen og gråter litt fortsatt, men etter en halvtime tenker jeg heller sånn

Om noen måneder står jeg på en fest med verdens peneste kjole på meg, et glass vin i hånden, 

Oh vent, kanskje i en annen by til og med

Og tenker tilbake: var det der engang ofret en tåre

Skjønner dere? Det er veldig befriende å redde seg selv på den måten. Jeg skal flytte til New York og gå i 6th Avenue på nytt, jeg skal lese bøker som er så bra at jeg gråter, jeg skal bli klemt så hardt og godt at det føles som om kjærlighet egentlig er det eneste som betyr noe, jeg skal til og med våkne i morgen helt på nytt. Kjøp deg en solsikke, ha ha. De er pene å se på at jeg til og med kjøpte to til i går. Hvorfor ikke? Gråt og vær lei deg, men stå opp i morgen og gjør noe som gjør deg skikkelig glad.

🙂

Prøv!!! Forresten, jeg åpnet verandadøren nå og det har blitt skikkelig kaldt ute. Ordentlig kaldt! IiiiiiikkK!!!! Kanskje jeg skal fyre i peisen i kveld? Jeg gleder meg så vilt til helgen, jeg skal på konserten til Bernhoft på lørdag. Det er han som synger sangen i videoen jeg la ut i går. Han er så fet. Det er jo bare tirsdag, men kjenner jeg livet rett er helgen her før jeg vet ordet av det. Nå må jeg hive meg på bussen til Nydalen, jeg skal på kor-time og så skal jeg klippe meg etterpå!!

bloggerne 21:30 i kveld

I kveldens episode får dere se Debatten på NRK som jeg deltok i på kvinnedagen i år, hvor vi pratet om kroppspress og påvirkningskraft i sosiale medier. Et tema jeg bryr meg veldig mye om og som jeg synes var fint å delta i en debatt om. Jeg vet at mange av dere som har fulgt meg i flere år er unge, jeg leste selv blogg da jeg var 13 år. Kanskje 12, til og med? Herregud så ung jeg var. Jeg håper, håper, håper av hele mitt hjerte at jeg når ut til dere unge der ute med en sunn holdning til livet, og at dere sitter igjen med et smil etter å ha lest bloggen min. Det tror jeg også, jeg føler jo at jeg kjenner dere nå. Debatten på NRK var spennende, jeg dro hjem fra Marienlyst i snøvær den kvelden i en liten lykkerus og følte at jeg fikk stått opp for meg selv. Neste dag våknet jeg og følte meg mer opprørt etter å ha sett Debatten som hadde blitt lagt ut. At jeg ble stilt en del kritiske spørsmål gikk helt fint, såpass tåler jeg og det var jo tross alt en debatt, det som gjorde meg mer provosert å se på var hvor ovenpå-ned enkelte av spørsmålene jeg fikk. Fra kvinne til kvinne, på kvinnedagen. Jeg elsker det Ulrikke gjør, jeg har alltid fulgt henne på Instagram og synes postene hennes har vært morsomme, et friskt pust i Instagram-verdenen. Å se henne danse og synge (hun synger jo sjukt fint også) i undertøy var bare kult, synes jeg.

Så du skal bare si “nei, jeg vil legge ut det jeg vil. Jeg synes kroppen min er fin, så derfor legger jeg ut disse bildene, det må folk deale med?” – Ulrikke

…. ja!

Ja!!!!!! Jeg elsker kroppen min, innvendig og ut, den har bært meg i 21, snart 22 år, og jeg har tatt kjempegodt vare på den. Er det noe jeg er stolt over så er det min egen kropp, og jeg kommer nok til å bli enda mer stolt over den desto eldre jeg blir. Den dagen jeg er høygravid, den dagen jeg føder, den dagen jeg kanskje har gått gjennom to fødsler.

Svaret er JA.

Og jeg synes svaret skal være ja for enhver kvinne der ute. For Ulrikke, for meg, for deg som leser dette. For en bortkastet tid å ikke være stolt. Virkelig. Noe så bortkastet.

BLOGGERNE 21:30 PÅ TV 2 LIVSSTIL I KVELD <3

en søndag

 

song: Fond of Jane – The Botaniks + Bernhoft

En søndag med Håkon i Oslo. Fant en ny park vi ikke har vært i før og var ute helt til det ble så kaldt at vi måtte si farvel og gå hjem. I dag våkner jeg og innser at det er mørkt om morgenen, litt trist og litt vakkert, det føles fortsatt ut som om jeg går på skyer av de siste sekundene av sommer men hallo, vi er jo i slutten av september, Kristine. Tar bussen til Egmont klokka halv ni, ser på klokka og tenker at jeg skal ta bussen en halvtime tidligere neste morgen, ja, det blir bra. Det er skikkelig deilig å jobbe på Egmont, spesielt når sola står og skinner på bygget hele dagen. Nydalen. Her kjørte jeg av og til forbi i t-banen for to år siden uten å egentlig vite at det var akkurat her jeg kjørte forbi, liksom, jeg visste ikke at det var her jeg skulle jobbe. Jeg og Bahare skal prøve ut en time med Egmont-koret i morgen klokken halv tolv, så klart har Egmont har sitt eget kor og jeg gleder meg så klart som en liten unge. Vi skal synge! Til og med jeg, som ikke kan synge. Jeg tenker det er greit å bare kunne de ulike tonene nå som jeg spiller piano. Herregud, musikk er virkelig givende på et nivå jeg aldri kunne sett for meg, jeg har aldri tenkt over et piano før jeg begynte å spille selv. I går tok jeg meg selv i å ligge å søke på brukte pianoer og flygel på finn.no. Hvordan får man et flygel inn i en leilighet? Heiser det opp balkongen?

video: trappeløp

Annonse for LOUDS

Hei! Endelig kommer videoen!!! 🙂 Jeg håper dere liker den, her viser jeg ganske enkelt hvordan jeg løper i trapper for tiden. Ikke noe hokus pokus, det er nemlig ikke noe vanskelig i det hele tatt. OG DU KOMMER I SÅ VANVITTIG GOD FORM! Pulsen stiger med en gang du hiver deg rundt. Jeg har gjort dette i hele sommer nå og jeg merker så innmari stor forskjell. Føler meg fresh om dagen!

TIGHTS HER

JOGGESKO HER

SPORTSBH HER

OVERDEL HER

Yey!