det regner og det gjør ingenting i dag

Fredag. Endelig, tenker jeg da jeg våkner i dag morges, det tar meg to sekunder å forstå at gårsdagens snø vaskes bort av regnet utenfor, i dag gjør det meg ingenting. Jeg har vært lei meg de to siste dagene, vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg når ting er utenfor min kontroll, blogg.no har lagt om til ny plattform, dette gir meg muligheten til å endelig starte mitt eget domene. Jeg har kjempeflinke folk som hjelper meg med oppsettet, men vi mangler en aksess som gjør at vi kan kjøre nettsiden live, og i mellomtiden er det ingenting jeg kan gjøre. Så her sitter jeg, uten kommentarfelt og gråter i telefon til mamma fordi jeg føler jeg ikke får gjort jobben min, teit av meg å gråte for noe sånt tenker jeg i stillhet for meg selv, men det er jo kanskje ikke så teit likevel.

Uansett: i dag stod jeg opp på riktig fot, jeg har gått tur i regnet, løpt noen hundre meter i regnet, tatt en lang dusj: snart er ny blogg klar og jeg gleder meg. Jeg savner å lese kommentarene deres og prate med dere. Den kommunikasjonen har virkelig betydd alt for meg den siste tiden. Skal sørge for et KULT, oversiktlig design med et ryddig kommentarfelt hvor jeg kan ha den samme dialogen med dere som jeg har hatt før. Håper ikke dere synes jeg er rar nå: men jeg har blitt så vanvittig glad i dere.

Siden sist har jeg gjort yoga, jeg har hatt Bergens Tidende på besøk, jeg har gått i yogaklær fra morgen til kveld, jeg har hørt på Daddy Lessons, sist jeg hørte på den var for to år siden, jeg har spist røde pærer fra Gutta på Haugen, jeg har hatt håret oppsatt i ballerina-dott og jeg føler meg alltid skikkelig fresh når jeg har håret oppsatt sånn på den måten, jeg har laget meg pasta til middag og nå skal jeg på et møte med NRK. Faktisk rett borti gata her, på Café Laundromat, det gjør virkelig ikke noe at det regner, det er fredag og jeg har satt av helgen til: blogging, trening, gåtur med Helene og piano-spilling på Egmont. Jeg har virkelig funnet roen denne November. Det er nesten sånn at jeg ikke vil at denne måneden skal ta slutt.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg