livet til en følelsesladet jente

Ok, hot tip om du føler deg dårlig en dag eller bare trenger å få en liten selvtillitsboost: følg celebface @ Instagram. Jeg og et par venner fant denne brukeren i sommer, og helt ærlig er det litt befriende å se sannheten bak mange av bildene som florerer rundt på internett. Det er SÅ mange kjendiser som redigerer bildene sine! Visste dere det? Naiv som jeg er fikk jo jeg helt sjokk da jeg så at flere av Victoria’s Secret-englene redigerer midje og ansiktsform. Vi er alle usikre på oss selv til tider, selv de vi ser opp til og tror er “perfekte”. Jeg har aldri redigert kroppsfasong på bildene mine, men jeg ser jo at det blir mer og mer normalt. Kanskje fordi det er blitt så enkelt? Det finnes jo appen for å lage ansiktene smalere nå, jeg mener… :’) Hva er deres mening om kroppsretusjering? Jeg bryr meg egentlig ikke om hva andre gjør, men jeg kommer aldri til å gjøre det selv, rett og slett fordi jeg tror ikke jeg hadde turt å leve med den “risken”. Er helt sikker på at jeg hadde bommet en eller annen gang og så hadde alle gjennomskuet meg, jeg mener, blogglesere er smarte folk. Og folk på Jodel.

Serietips: Lykkeland. Har dere sett den? Det kommer ny episode hver søndag, jeg begynte å se på den med Sari da hun var hos meg forrige gang. I går så jeg to episoder alene og jeg ser aldri på serie alene: det betyr at den er dritbra. Hun jenta som spiller en av hovedkarakterene, Anna, er helt utrolig nydelig. Klærne hun har på seg er alltid så pene og hun ser så sunn og vakker ut?! Jeg forelsket meg litt i ansiktet og hele utseendet hennes, det er bare noe så gjennomgående ekte med henne. Holdning, karisma og utstråling er alt. Helt ærlig har jeg aldri følt meg som “den pene jenta”, men jeg føler meg skikkelig vakker nå som 21-åring, om det er lov å si, fordi jeg tror jeg har en utstråling folk blir glad i. Shit, det var litt rart å si om meg selv, er det lov? Men jeg har aldri vært typisk “pretty girl”. Uansett: dere må se Lykkeland, så kan jeg skrive om den her og så kan dere kommentere slik at vi har en dialog på det som skjer, sånt elsker jeg.

Filmtips: The Great Showman. Dere har kanskje sett den, om ikke: se den i kveld og hør på hele soundtracket når du går til jobb eller skole til uken som kommer. This Is Me av Keala Settle får deg til å føle deg helt uslåelig på gata, samme hvor dårlig humør du skulle være i. Og gjett hva! Akkurat den skal vi fremføre på juleavslutningen på Egmont på tirsdag, det er helt vilt. Jeg gleder meg skikkelig! Bahare skal synge solo på et av versene faktisk, jeg derimot: holder meg i koret… ha ha.

I morgen skal jeg få massasje og kroppen min gleder seg skikkelig. Jeg har trent og stresset og kavet så mye rundt denne uken at en massasje er som en gave sendt fra himmelen akkurat nå. Jeg håndterer stress så utrolig dårlig at det nesten er litt bekymringsverdig! Har dere noen tips til meg? Vanligvis er jeg ekstremt god til å håndtere ting som skjer i livet mitt, men stress er en av de få tingene som setter meg helt ut av spill. Skulle jo tro at jeg som er så glad i yoga kanskje tok meg noen minutter på matta når stresset står på sitt verste, men i de situasjonene jeg er så følelsesmessig påvirket at jeg ikke greier å tenke TANKEN på å skulle gjøre yoga engang. Jeg er jo et følelsesladet menneske… Noen ganger elsker jeg det, noen ganger føles det ut som jeg skal falle i bakken av overtenning. Haha! Ja ja, livet blir i alle fall aldri kjedelig i Krisssy-world.

I dag innså jeg: jeg har ikke kjedet meg et sekund i 2018.

Sorry for langt blogginnlegg. Jeg tør nesten ikke publisere korte innlegg lenger, da føles det ut som at jeg ikke bryr meg om dere?! Jeg vil at dere skal tenke: ja se der, Kristine satt av kvelden sin til å skrive dette. Love you!

11 kommentarer

Siste innlegg