gaven du kjøper til deg selv

Annonse

Årets første julegave kom i posten i går. En pen liten boks med fem produkter oppi: GlossyBox er et helt genialt treat-yourself-konsept. Temaet denne måneden er The Glossy Party, åpenbart, vi er midt i den o-store partysesongen hvor man kan glosse seg opp så mye man bare vil og jeg elsker det. Ingen regler! (Ikke at jeg noensinne har NOEN regler)

Du betaler 179 kr i måneden og får fem nye overraskelser tilsendt i posten hver gang, jeg falt for denne leppestiften i dyp lilla… Før turte jeg aldri å bruke leppestifter som gjorde noe ut av seg, la oss bare si: jeg er glad jeg vokste meg ut av den usikkerheten. Vil seriøst aldri være 14 igjen. 21? Et nytt univers. Det er jeg som bestemmer, ikke usikkerheten. Jeg bruker jo nesten ikke sminke lenger som dere vet, det er helt fantastisk befriende, men lepper har altså blitt en greie for meg: jeg må ha noe på dem. Aldri en dag uten. (Nå for tiden bruker jeg faktisk bare sminke på nettopp lepper og bryn, føler egentlig at det er alt man «trenger»)

Jeg elsker luksus, luksus elsker meg.

Hver måned får du altså en luksuriøs eske med unikt tema tilsendt i posten, og det er egentlig en veldig fin måte å få testet ut nye produkter, til en alright sum. Og midt oppi en travel hverdag med skole eller jobb er det sinnsykt koselig å få en overraskelse med skjønnhetsprodukter tilsendt rett hjem i posten <3

Kjøp i gavekort til venninnen din eller belønn deg selv for et bra 2018! Koden «kristine20» gir dere 20% rabatt, både som gavekort og ved vanlig kjøp.

Esken for desember inneholder tannkrem fra Colgate, et øyenskygge-palette med jordtoner fra STYLondon, matte lipliner fra Doucce, Acai Berry ansiktsmaske og en hudrens fra Context som også eksfolierer. Jeg har ikke eksfoliert huden på år og dag, egentlig en liten skam, jepp, så GJETT hva jeg skal gjøre i kveld!!! Noen ganger tenker jeg sånn her: herregud så glad jeg er for at jeg er jente. Eller, det ble feil, gutter ordner jo også utseendet sitt, men det er gøy å sette av en hel kveld til egenpleie og bare digge det.

Bestill HER <3

10 kommentarer

Siste innlegg