klar for vinter

Annonse (sponset klær av Amundsen)

I år ønsker jeg meg kun én ting til jul: skisko! Jeg skal ta meg en tur ned på sportsbutikken i Torggata når jeg er ferdig på jobb senere i dag og prøve meg frem til hvilket par jeg vil gå for, sær som jeg er synes jeg sånt er helt vilt gøy og et høydepunkt å gjøre i løpet av en dag. Kanskje fordi det minner meg om da jeg var yngre: jeg og pappa dro på det han mente var den beste sportsbutikken i Førde for å kjøpe nytt alpint-utstyr. Jeg skriver ikke så ofte om pappa på bloggen min, det er egentlig ikke noen spesiell grunn til det,  kanskje han ikke har så lyst å bli avbildet på internett. Ofte tenker jeg: noe så befriende med foreldre vokst opp i en annen generasjon.

Jeg hadde aldri vært den jeg er uten pappa. Hele barndommen tok han (og mamma!) oss med ut på tur, vi gikk så mange fjell at jeg aldri kunne klart å telt fjelltoppene om jeg prøvde: alltid med Sportslunch i sekken. Den med de store rutene. Var ikke den bare helt vilt god? Alle helgene på barneskolen brukte vi i skibakken for å stå alpint, jeg har faktisk en hel kasse hjemme med pokaler fra alle rennene vi deltok i, gleder meg til å komme hjem og titte på alt som er på loftet. Hadde det ikke vært for pappa hadde jeg aldri vært så uredd som jeg er.

I går hentet jeg en pakke på posten som jeg har gledet meg skikkelig til!!! Skiklær fra Amundsen! Jeg løp så klart bort til Rema 1000 Ila så fort jeg fikk hentemeldingen: noen er klar for å stå på ski i Sørkedalen denne vinteren. Kan nesten ikke vente til å sette skiene i sporene i eventyrløypa en sen stjernekveld… Tenk så heldige vi er som bor i Norge og har en sånn vinter som det vi har, med alle tradisjonene som følger med. Skal kjøpe meg en Sportslunch i dag, til ære for pappaen min <3 Klærne er sponset, tusen takk, Amundsen. Jeg fikk også en skibukse, skal så klart vise dere alt sammen med bedre bilder. Den buksa er så fet at jeg KAN ikke la den gå ufotografert forbi.

Jeg får ikke nok av klær i ULL! Elsker ull!!!!

Jeg er skikkelig rosa i kinnene for tiden, haha.

26 kommentarer
  1. Åå, synes du virker så hyggelig og lik meg selv! Det hadde vært så koselig om vi feks kunne tatt en kaffe sammen, har lest bloggen din i flere år!

  2. Herlig! Så Sørkedalen er stedet, altså!

   Veldig på siden av innlegget, men jeg lurte på om du har fylt leppene? Med hva, og hos hvem, i så fall?

   Ha en fortsatt strålende tirsdag!

    1. Det er helt i orden, og sikkert veldig fornuftig! Det er jo kjempefint at bloggen din er en arena for livsglede og positivitet –
     ikke kroppspress😊

  3. Hei Kristine!
   Først av alt, elsker bloggen din <3

   Du har jo nevnt at du tidligere har slitt med kviser, så jeg lurte på om du har slitt noe med røde flekker/merker etter kvisene i etterkant og isåfall hvordan du har blitt kvitt det? Huden din ser så utrolig jevn ut 🙂

   Klem

   1. Lurer også på det! Har slitt/sliter med uren hud og har fortsatt små røde merker(hyperpigmentering). Det er seriøst ingenting som får de til å blekne, kunne ha trengt råd

   2. Nora! Tusen, tusen takk <3

    Jeg ble kvitt så og si alle arrene mine mot slutten på iso-kuren jeg gikk på i 2015/2016, så jeg var ekstremt heldig og slapp å behandle arr i etterkant. Det jeg ville gjort hvis jeg var deg er å dra til en hudlege og spør om råd for å få ordentlig god hjelp til hvordan du skal behandle arrene!! <3

  4. Nummer 1: det heter skiSTØVLER
   Nummer 2: du GÅR på ski hvis du refererer til langrenn, og STÅR på ski om du refererer til alpint. Det heter ikke stå på ski i Sørkedalen, med mindre du har planer om å sta på slalom der. Du går på ski.

   Ellers ha en fin dag

  5. Kan du ikke ta bilder uten å FLASHE tynne bein? Du er smart jente, du veit du fortsatt er altfor tynn, og sånn som du gjør – det gjør de som vil VISE HVOR TYNNE DE ER! Dette er ikke være stolt av kroppen sin, selv om man kan være det og, det er MALPLASSERT på bildene dine, og hvorfor reklamere for ull når du omtrent er naken ellers?? Hva med å ta på mer klær over HELE kroppen da??
   Blir kvalm av hvordan du tar enkelte bilder, du er stolt av at du er slank og tynn, men det ser fordelig merkelig når du sitter sånn, hva med litt naturlige bilder???

   1. Hva er definisjonen din på “altfor tynn”? Hvordan hadde reaksjonen din vært om en som var “normal” i dine øyne hadde postet på samme måte? Du bør tenke deg om før du kritiserer en annens kropp. Hvis det ikke er OK å påpeke at noen er overvektig, er det heller ikke OK å påpeke at noen er for tynn (etter din standard, som ikke er basert på BMI, selv om det heller ikke hadde vært greit om den var det).

    1. Kristine er tynnere enn gjennomsnittet, det kan man jo si, uavhengig av BMI osv.
     Poenget mitt var hvorfor tar hun bilder sånn? Alltid en arm eller bein eller dra ned buksa så hoftene vises. Ribbein. De som er sjuke av feks anoreksi, som jeg har vært, så er dette en uhensiktsmessig adferd. Man vil jo vise seg fra “sin beste side”, men det er veldig spesielt å ha det sånn, er du ikke enig?
     Har ingenting mot Kristine, men bare lurer på om hun er oppmerksom på hvordab det kan tolkes? Hvorfor tar hun ikke “vanlige” bilder? Hvor hun står rett opp ned eller noe, hvorfor alltid arm eller bein sånn? Uansett uavhengig av vekt?

     1. Synes også dette er rart – føler hun sluttet med slik rexyposering på et tidspunkt, men at hun nå har begynt igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg