nye favoritter

Annonse

Som dere vet har jeg en egen side på LOUDS med alle mine favoritter samlet, dere finner dem HER. Nå har jeg oppdatert dem!

Det er nesten så jeg får lyst å si at “vi går jo mot nytt år og lysere tider” og at farger er på vei inn i bildet, kanskje jeg er LITT tidlig ute med den vår-talen nå, først må vi jo feire jul. Men det er lov å sprite opp desember med noen freshe farger i garderoben! Da vi var på shoot med LOUDS tidligere i høst tok jeg bilder med denne blå overdelen som ogå har en tilhørende tights, jeg hadde ALDRI trodd jeg skulle se så fet ut i blå: så jeg måtte jo så klart legge den til i mine favoritter.

Tights HER

Bralette fra Calvin Klein HER

Tightsen sitter skikkelig “godt” på, jeg har hatt litt skrekken for stoff-tightser som sitter løst på rumpa, denne gjør IKKE det. Derfor jeg digger den!!! (Altså, tightser som ikke lar seg gå med rumpa “bar” må utryddes. Enig? Du vet de tightsene som sitter så dårlig på rumpa / er gjennomsiktige, slik at du må gå med lang genser eller jakke over.)

Genser HER

Eeeeelsker blåfargen!! <3 Jeg må begynne å bruke mer blå!

Undikk fra Calvin Klein HER

Jeg har lært meg å si undikk for underdel eller truse, kun på grunn av Sari som er fra Paradis i Bergen, jeg elsker pene ord og skulle noen ganger ønske at jeg hadde et skikkelig fint ordforråd. NRK pleier å legge ut gamle NRK-klipp på Facebook-siden deres, helt tilbake til 1960 i sort-hvitt, og jeg elsker å se hvor vakkert de pratet i Norge på den tiden. Man skal ikke undervurdere høflig, pent språk. Denne undikken har jeg i alle varianter fra LOUDS nå, jeg elsker dette settet. BH med spiler eier jeg nesten ikke lenger, kanskje en eller to, resten av samlingen er Calvin Klein sine sett. Dette i rosa var skikkelig søtt! Jeg har blitt litt rosa-glad igjen, før innbilte jeg meg at det ikke passet den oransje hårfargen min men nå elsker jeg kombinasjonen.

16 kommentarer
  1. Haha, undikken er jo på ingen måte en pent ord, eller en pen måte å si truse på (jeg har aldri brukt det på underdel selv) -heller tvert imot😂

   Enig, du er nydelig i blå!! Jeg syns du kan begynne med mer flaskegrønne overdeler også, må jo være fantastisk pent til håret og øynene dine?

   1. Helt enig! Det er bare dialekt, ikke en pen måte å si truse på. Underbukse tror jeg er den «pene» måten å si truse på.

  2. sorry er litt brutal nå men…du er egt jævla stygg😳 itillegg er du så jævla lang og ansikte ditt er så lang å😳 vet dette er teit kommentar men jeg må bare påpeke d. jeg er ikke sjalu ellerno så dette er fakta.🙄🤷🏻‍♀️så plis ikke prøv for hardt å leke deilig. det er flaut. og ta fine bilder med rak rygg, og ikke prøv å flashe knokler, bein og sener…🤢

   1. Hun er ikke stygg bare fordi utseendet hennes ikke er det du synes er pent. Hva er det som gir deg retten til å bestemme hvem som er pene og ikke?
    Greit nok at dette er din meningen, men hvorfor har du et så stort behov for å poste den at du er villig til å såre et annet menneske?

   2. Jeg kan ikke forstå hvorfor noen vil si noe slikt til et annet menneske! Jeg tror du bør oppsøke hjelp for det der er ikke normalt, og du bør få noen til å hjelpe deg forstå hvorfor du gjør det slik at du slutter. Ikke bare fordi du er stygg mot andre, men fordi det ikke gjør noe godt for deg heller å være sånn.
    Til Kristine: håper dette preller av deg rett og slett fordi det ikke er sant:-)

   3. Tror ikke at det var noen som spurte om din mening så kanskje lurt å holde det for deg selv hvis det ikke er noe positivt? Alle er forskjellige og ser forskjellige ut så du må virkelig gå inn i deg selv og ta deg sammen.

  3. Nå har jeg begynt å prompe jula inn, her i den kommunale leiligheten, jeg leier, på Bekkestua.

   En neger spurte meg, om jeg ville bli med på noe slags prompetrefest, på Stabekk.

   Og fordi jeg har over en million i gjeld, så blir jeg med på alt som er gratis da.

   Og er jeg heldig, så blir jeg med denne negern hjem da.

   Så sånn er nok det.

  4. Jeg elsker å prompe, og lukte på underbuksen min, jeg blir spesielt glad hvis det er bremsespor der. ( Noe sånt.)

   Og jeg er villig til å kjøpe brukt g-streng fra deg til 25.000 kr. ( For å si det sånn.)

   Og da håper jeg den er ned prompa og full av bremsespor, som jeg kan lukte på helt til julen 2019. ( Så sånn er det.)

   Jeg håper du er villig til å tenke på det. ( Så sånn er det.)

   Min deilige due.

   Bare noe jeg tenkte på.

   Så sånn var det.

   Men men.

   MvH Erik RIbsskog

   1. PS: Jeg håper også at du vil produsere musefis, er villig til å gi deg 5.000 kr ekstra. ( Bare noe jeg lurte på.)

    Når jeg feiret juleaften alene, siden jeg har anklaget mine få venner, og familien for å være med i mafiaen. ( Men men.)

    Da bleier jeg å lukte på gamle bleier, som min mor sparte på. ( For å si det sånn.)

    Da får jeg orgasme. ( Så sånn er det. )

    Bare noe jeg tenkte på.

    Men men.

    MvH Erik Ribsskog

  5. I dag har jeg kjøpt en feit diger dildo med kukk hode i begge endene og den skal jeg bruke på meg selv. Har allerede kjøpt domenet ribsskoggapingasshole.com så dette blir bra

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg