time to give your best!

Annonse

IT’S TIME TO GIVE YOUR BEST! I dag tenkte jeg å gi dere noen helt enkle tips for å gjøre yoga hjemme. Jeg har medlemskap på et utrolig hyggelig yoga-studio her i Oslo, men det hender at dagen min er hektisk og jeg ikke rekker kveldens timer: da er det helt gull å ha en matte liggende her hjemme.

Så, her er noen helt enkle tips:

  1. 1. Kjøp deg en yogamatte. Min er fra Manduka, jeg er veldig fornøyd med den!
  2. 2. Følg Adriene på YouTube. Jeg har lært mye hjemme, av henne. Dere har kanskje hørt om henne allerede, hun er internett sitt svar på yoga, behagelig stemme, dødsflink i faget, lett å lære av, man føler litt at man er i rommet med henne. Hun har videoer for all slags type yoga, her er en av mine favoritter: Yoga For Stress Relief. Hun er helt nydelig! Et sånt type menneske jeg har lyst å bli.

3. Yogaklær: skal være behagelig. Eneste kriteriet. LOUDS ga meg muligheten til å teste noen klær fra Bjørn Borg, og jeg er så fornøyd at jeg er helt nødt å anbefale disse klærne varmt videre. Tightsen skal være behagelig og ikke for stram slik at den lar deg utføre alle øvelsene, det skal nesten ikke føles som om du har den på deg en gang – denne dere ser på bildet er en sånn type. En drøm å ha på seg! I tillegg sitter den SÅ fint på, og ikke minst er den sjukt fresh med blomsterprint nederst ved beina.

Etter å ha prøvd litt forskjellige treningstightser i mitt liv slår det meg: er det ikke litt fascinerende hvor SINNSYKT forskjellig passformen er! Denne fra Bjørn Borg føler jeg meg skikkelig fresh i!!!

TIGHTS HER, OVERDEL HER

RABATTKODE TIL DERE!

Koden “BB30” gir dere 30% rabatt på alt* fra Bjørn Borg! (“BB30” må skrives med store bokstaver)

    

SPORTS-BH HER

Sinnsykt fin sportsbh! Denne sitter som et skudd. Jeg har fått et stort hjerte for Bjørn Borg denne høsten, klærne er UTROLIG deilige å ha på seg.

Håper dere starter med yoga dersom dere ikke allerede gjør det, det er SÅ sunt for kropp og sjel! ❤️

*gjelder ikke allerede nedsatte varer og kan ikke brukes i kombinasjon med andre tilbud

10 kommentarer

Siste innlegg